Hvordan ser dit drømmescenarie ud for dit senior arbejdsliv?

Kom til medlemsmøde om det gode senior arbejdsliv. Datoen for arrangementet er ændret fra april til 2. september grundet corona.

Om arrangementet

Vi lever længere, og derfor stiger andelen af ældre over pensionsalderen i de fleste europæiske lande. Resultatet er reformer, der sætter pensionsalderen op og sikrer, at vi bliver længere på arbejdsmarkedet. Men hvordan fastholder vi et højt fagligt niveau som seniormedarbejdere, når vi skal blive længere på arbejdsmarkedet og måske ikke i samme grad som før kan undgå de tungere opgaver?

Måske har du andre overvejelser og bekymringer om dit fysioterapeutiske virke, din trivsel og det faktum, at vi også skal kunne holde til vores arbejde i flere år frem, hvor livstilsfaktorer og en mindre arbejdsstyrke samtidigt giver flere patienter? Så kom til medlemsmøde i Region Syddanmark, hvor vi sætter fokus på det gode seniorarbejdsliv.

På mødet vil professor Lars L. Andersen fra det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø give et indblik i sine forskningsresultater på området og sine refleksioner fra forskningsprojektet ”SeniorArbejdsLiv”, hvor en række forskere med udgangspunkt i en spørgeundersøgelse blandt 11.200 personer i arbejde og i 50-årsalderen eller derover, har undersøgt, hvilke muligheder seniorerne tilbydes på deres arbejdspladser – deriblandt fysioterapeuter.
 

Del eller udskriv artiklen