Medlemsmøde om fascievævets betydning

Kom til medlemsmøde, hvor Elin Solheim sætter fokus på fascievævets betydning.

Region Syddanmark afholder endnu engang fagstafet, hvor du denne gang kan blive klogere på fascievævets betydning.

Elin Solheim giver en introduktion til viden om fascievævet, samt hvordan træning af Fascie Systemet kan se ud i praksis.

Om Elin Solheim

Elin Solheim er uddannet fysioterapeut i Bergen, Norge. Siden 2014 har hun været indehaver af Fysio Flow, og er desuden stifter og indehaver af Solheim - Bevæg Dig Stærk.

I 2018 udgav hun bogen "Kvinde Bevæg Dig Stærk - slut med junktræning". Hun har 21 års erfaring som fysioterapeut, og har de sidste 6-7 år arbejdet fokuseret med kvinder og problematikker relateret til kernens funktion i bevægelse.

Fysio Flow opstod ud fra erkendelsen af, at fysioterapi-faget kunne bruge metoder der arbejder mere henimod bevægelighed og parasympatisk påvirkning, som vi f.eks. ser i yoga.

Men hvor yoga mangler en naturvidenskabelig og evidensbaseret forklaringsmodel på virkningsmekanismerne, har de sidste års forskning og opmærksomhed på Fascie Systemet givet mulighed for en evidensbaseret praksis, der giver naturvidenskabelige forklaringsmodeller på fascievævets betydning både ift. smerte, stress, immunreaktioner, væskeforhold, muskelkraft og bevægelighed.

Mødet er åbent for alle medlemmer af Danske Fysioterapeuter.

Del eller udskriv artiklen