Har du som fysioterapeut brug for at konferere en rygpatient?

Rygcenter Syddanmark har lavet en åben linje til fysioterapeuter i primærsektoren. Ønsket er at forbedre overgangene mellem sektorerne og kommunikationen om patienterne med det formål at opnå større konsensus og bedre forløb.
Foto: iStock

Der er kommet et nyt spændende initiativ fra Rygcenter Syddanmark, som har lavet en åben linje til fysioterapeuter i primærsektoren.

"Baggrunden er, at vi løbende forsøger at forbedre overgangene mellem sektorerne og i denne sammenhæng ønsker at bedre kommunikation om patienterne, da det bidrager til større konsensus og bedre forløb," siger Kasper Ussing, ansvarlig koordinator i  Enhed for Tværsektorielt samarbejde hos Rygcenter Syddanmark.

Han fortsætter: "Derfor har rygcentret oprettet det, vi kalder ”Fys-rygrøret”, som er en telefonlinje direkte til rygcentret, som alle fysioterapeuter i kommuner, privat praksis og sygehusene kan ringe til, hvis de har behov for at konferere en patient. Det kan dreje sig om, hvornår en patient skal henvises til RC, skal man overveje MR eller sparring til planen".

Fys-rygrøret startede mandag den 6. april og er åben alle hverdage mellem kl. 8 – 9.

Få mere information - hent deres infografik her

 

Del eller udskriv siden
0 kommentarer