Rikke Kruse er konstitueret regionsformand

Rikke Kruse, regionsbestyrelsesmedlem og TR på Sydvestjysk Sygehus, er konstitueret regionsformand i perioden 1. december 2021 til 1. april 2022.
Rikke Kruse er konstitueret regionsformand i Region Syddanmark, mens Brian Errebo-Jensen er konstitueret formand i Danske Fysioterapeuter.

På grund af Tina Lambrechts fratræden som formand for Danske Fysioterapeuter sker der nogle ændringer i bestyrelsen i Region Syddanmark.

Regionsformand Brian Errebo-Jensen træder pr. 1. december ind som konstitueret formand for Danske Fysioterapeuter, og det betyder, at der skal en konstitueret regionsformand ind i Region Syddanmark.

Rikke Kruse, regionsbestyrelsesmedlem og TR på Sydvestjysk Sygehus, bliver konstitueret regionsformand i perioden 1. december til 1. april 2022. Samtidig træder Rikke Kruse ind i hovedbestyrelsen i Danske Fysioterapeuter i samme periode.

”Jeg er glad for, at Rikke Kruse træder til som konstitueret regionsformand. Rikke er dygtig og erfaren og vil løfte opgaven på bedste vis,” siger Brian Errebo-Jensen, der glæder sig til opgaven som konstitueret formand for Danske Fysioterapeuter.

”Det skal nok blive både spændende og udfordrende. Blandt andet venter der overenskomstforhandlinger på praksisområdet, sundhedsudspil fra regeringen, fysioterapeuternes opgaveudvikling, 10-årsplan for psykiatrien og mange andre spændende ting,” siger Brian Errebo-Jensen, der lige nu er til møde med de nordiske fysioterapeutforeninger sammen med Tina Lambrecht.

Del eller udskriv siden
0 kommentarer