To begivenhedsrige år

Pres på arbejdsmiljøet, en god overenskomst og et brag af et jubilæumsfest. 2017 og 2018 har været to begivenhedsrige år. Læs beretningen, og deltag i generalforsamlingen den 30. april i Fredericia.

Det tog 5 måneder at lande en overenskomst på det offentlige område. Kun fordi at hele fagbevægelsen stod skulder ved skulder, kom der i foråret 2018 en god aftale i hus.

Læs, hvordan fysioterapeuter og tillidsrepræsenter i Region Syddanmark gjorde en stor indsats under hele forløbet, om omstruktureringer og det pres på arbejdsmiljøet, der de seneste to år har været på regionens hospitaler og i en række kommuner i Region Syddanmark.

Læs også, hvordan Danske Fysioterapeuters 100 års jubilæum blev markeret i Region Syddanmark med et brag af en fest i Fredericia, hvor omkring 280 af medlemmerne deltog i løjerne. Og om de mange faglige arrangementer, som har været afholdt i Region Syddanmark, samt hvordan du kan få hjælp til at arrangere et fyraftenmøde på din arbejdsplads, hvis du har en god ide til et faglig arrangement.

Beretningen gør status over nogle af de udfordringer, som faget og foreningen har stået overfor de seneste to år, og hvordan Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark har ageret.

Læs Region Syddanmarks beretning

Del eller udskriv siden
0 kommentarer
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar