Vil du arbejde som fysioterapeut i Sverige eller Norge?

Har du lyst til at komme ud at arbejde som Fysioterapeut, så læs mere om dine muligheder her.
Foto: iStock

Det EU finansierede projekt Nordisk Jobløsning hjælper dig nærmere drømmejobbet i Sverige eller Norge! I over 7 år har vi opbygget et arbejdsgivernetværk, som vi gerne vil dele med dig. Desuden hjælper vi dig med papirarbejdet og de praktiske udfordringer i forbindelse med flytningen.

Allerede nu har vi hjulpet mange i job i Norden!

Læs bl.a. om Camillas erfaring med at arbejde i Sverige.

Sverige har en betydelig lavere arbejdsløshed for fysioterapeuter og ergoterapeuter end Danmark. Samtidig er efterspørgslen meget større, hvilket gør det nemmere at få job, både deltid- og fuldtidsstillinger. Desuden har vi gode kontakter til flere svenske regioner/kommuner, hvilket giver direkte adgang til jobbene. Nordisk Jobløsning hjælper dig med at få job i Norden, uden omkostning, og yderligere formidler vi økonomisk støtte til transporten til jobsamtalen, betalt sprogundervisning og økonomisk flyttetilskud, hvis man får jobbet.

I samarbejde med DSA afholder vi informationsmøder den 29. november (job i Norge/Sverige for fysioterapeuter/ergoterapeuter) samt d. 13. december (sammen med Grønlands sundhedsvæsen for alle sundhedsfaglige grupper). Tilmeld dig arrangementet den 29. november og arrangementet den 13. december.

Og/eller send en mail til info@nordiskjob.org med dit CV, lidt om dig selv og hvor du gerne vil have job.

Del eller udskriv siden
0 kommentarer