Sparring til virksomhedsudvikling

Har du brug for sparring til udvikling af din klinik/virksomhed, og vil du gerne udfordres inden for ledelse, strategiudvikling og effektivisering, så har du mulighed for at få besøg af vores erhvervskonsulent Claus Pedersen.

Få gratis sparring med vores erhvervskonsulent

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du få gratis sparring til udvikling af din virksomhed. Vorse erhvervskonsulent Claus Pedersen hjælper selvstændige fysioterapeuter med sparring inden for følgende områder:

  • Start af egen virksomhed: Fokus på det forretningsmæssige, hvad skal jeg være obs. på?
  • Udvikling af virksomheden: Nye forretningsområder med fokus på det forretningsmæssige. Strategisk planlægning.
  • Effektivisering af nuværende virksomhed: Hvordan bliver vi mere effektive, Hvad kan vi gøre for at blive mere effektive og udnytte de ressourcer, vi har til rådighed?
  • Lederudvikling: At lede fx en klinik i dag stiller større og større krav til god ledelse. Hvad kan man gøre for at sætte fokus på ledelse, og hvad er fremtidens lederopgaver?
  • Udvikling af en vækststrategi: Hvordan skal virksomheden skabe vækst, hvad kan vi, og hvad vil vi?

Claus Pedersen har over 25 års erfaring med ledelse, organisationsudvikling og forretningsudvikling både som selvstændig og fra flere danske virksomheder. Han er uddannet cand. merc. med bl.a. ledelse og organisationsudvikling som speciale.

Kontakt Erhvervskonsulent Claus Pedersen på tlf. 33 41 46 27 eller e-mail: cp@fysio.dk.

Del eller udskriv artiklen

Kontakt

Claus Pedersen

Erhvervskonsulent
3341 4627