Få sparring til virksomhedsudvikling

Har du brug for sparring til udvikling af din klinik/virksomhed, og vil du gerne udfordres inden for ledelse, strategiudvikling og effektivisering, så har du mulighed for at booke en gratis sparingssamtale med en af vores erhvervskonsulenter.

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du få gratis sparring til udvikling af din virksomhed. Vores erhvervskonsulenter hjælper selvstændige fysioterapeuter med sparring inden for følgende områder:

 • Udvikling af virksomheden:
  Nye forretningsområder med fokus på det forretningsmæssige, den strategiske planlægning og udarbejdelse af mål og vision.
 • Effektivisering af nuværende virksomhed:
  Hvordan bliver teamet mere effektivt og hvordan udnyttes ressourcerne, der er til rådighed?
 • Lederudvikling:
  At lede fx en klinik i dag stiller større og større krav til god ledelse. Hvad kan man gøre for at sætte fokus på ledelse, og hvad er fremtidens lederopgaver?
 • Udvikling af en vækststrategi:
  Hvordan skal virksomheden skabe vækst?
 • Generationsskifte:
  Overvejer du at sælge din klink kan du få sparring om processen og hvilke overvejelser man skal gøre sig. Vi hjælper ikke med prisfastsættelse og selve handlen.
 • Markedsføring:
  Få hjælp til din markedsføringsstrategi på et strategisk niveau.
 • Opstart af klinik.

Proces og forløb

Når du har aftalt et møde med en af vores erhvervskonsulenter, vil du få tilsendt nogle spørgsmål, som kan danne grundlag for nogle overvejelser, inden vi mødes. Efter hvert møde forventningsafstemmes der og efter behov, tilbydes opfølgende samtaler eller møder.

I vores sparring anvender vi en mini forretningsplan eller en SWOT analyse, som begge er gode refleksions- og arbejdsredskaber. 

Hvis du står med en ide, et projekt eller vil starte en helt ny virksomhed, så kan du med fordel bruge vores IDÈsprint.

Del eller udskriv artiklen

Kontakt

Claus Pedersen

Erhvervskonsulent
3341 4627

Esben Riis

Chefkonsulent
3341 4619

Simon Bondo Povlsen

Konsulent
3341 4672