Kender du de faglige selskaber?

Danske Fysioterapeuter har 17 faglige selskaber, hvor du kan dyrke din faglighed som fysioterapeut. Mød her tre medlemmer, som fortæller om, hvad de får ud af at være med i et fagligt selskab.

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du melde dig ind i 17 faglige selskaber og få indsigt i og indflydelse på den faglige udvikling i fysioterapi.

Du får dermed mulighed for at holde dig opdateret på et givent område af fysioterapi, deltage på temadage og kurser og komme i netværk med andre med samme faglige interesser som dig selv.

Mulighed for at udvikle fysioterapi

Medlemmer i de faglige selskaber kan være med til at præge selskabets aktiviteter ved at stille op til bestyrelsen, engagere sig i kursusvirksomhed eller deltage i selskabets faglige debatter.

Danske Fysioterapeuters faglige selskaber arbejder for at fremme og styrke de faglige miljøer i fysioterapi. Selskaberne spiller en vigtig rolle i Danske Fysioterapeuter, og bidrager med vigtig viden, der kan udvikle og promovere fysioterapi.

Vi har bedt tre fysioterapeuter fra tre forskellige faglige selskaber om at fortælle, hvad de får ud af at være medlemmer i et fagligt selskab.