Artikel fra Fysioterapeuten

Tidligere numre
Fysioterapeuten

"Fysioterapeuter siger aldrig: Du er god nok, som du er"

Komiker Jacob Nossell er født med cerebral parese. Han er også i et livslangt forhold med fysioterapeuter og fortæller her ærligt om et enøjet fokus på træning, og alt for lidt fokus på ham som menneske.

Nr.8, 2018
Fysioterapeuten

"Jeg kan gøre en forskel for en hel familie"

MIT JOB // Nanna Felsager Jakobsen arbejder på Regionshospitalet Viborg, hvor hun er ansat i hospitalets Spasticitetsambulatorium for børn og unge og som børnefysioterapeut i teamet 'Tidlig Indsats'.

Nr.8, 2018 3
Fysioterapeuten

"Vi lægger en varm hånd på det og siger, at det er et flot ar"

TEMA AMPUTATION // I Sundhedshus Vanløse bliver borgerne mødt med varme, nærhed og accept, for det kan være voldsomt at miste en kropsdel. Derfor fokuserer genoptræningen heller ikke kun på det fysiske aspekt.

Nr.8, 2018
Fysioterapeuten

Danske Fysioterapeuter vil ind hos Akademikerne

Hvordan varetager vi bedst alle medlemmers interesser, og hvor får vi mest indflydelse? De spørgsmål kom på banen, da det skulle afgøres, hvilken hovedorganisation Danske Fysioterapeuter skal være medlem af.

Nr.8, 2018
Fysioterapeuten

Postoperativ intervention efter benamputation

TEMA AMPUTATION // Statusartiklen giver et overblik over den fysioterapeutiske træning af balance, styrke og kondition til patienter med benamputation.

Nr.8, 2018
Fysioterapeuten

Rustet til fremtiden

LEDER // "Når vi skal løfte faget og fysioterapeuters vilkår, er det afgørende, at vi har fødderne plantet det rigtige sted," siger Tina Lambrecht, formand for Danske Fysioterapeuter.

Nr.8, 2018
Fysioterapeuten

Postoperativ genoptræning i Sundhedshus Vanløse

TEMA AMPUTATION // I denne artikel skitseres det postoperative genoptræningsforløb for patienter med benamputation i Sundhedshus Vanløse i Københavns Kommune – fra udskrivelse til afsluttet genoptræningsforløb.

Nr.8, 2018