Ny efteruddannelse i onkologisk fysioterapi

Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi udbyder nu en efteruddannelse i fysioterapi i forbindelse med kræftsygdom.
Foto: iStock

Ønsker du at specialisere dig i fysioterapi til patienter, der er ramt af kræftsygdom?

Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi udbyder nu en efteruddannelse, som er målrettet fysioterapeuter, der arbejder med rehabilitering, genoptræning eller palliation i forbindelse med kræftsygdom.

Uddannelsen foregår via en række kurser under temaerne:

 • Intro Onkologisk Fysioterapi
 • Palliativ Fysioterapi
 • Kræftspecifikke kurser
 • Emnekurser
 • Meritkurser

Man kan vælge at tage kurserne enkeltvist eller som dele af et samlet forløb.

Gennemfører man det fulde uddannelsesforløb, kan man søge om at blive certificeret kliniker i onkologisk fysioterapi inden for Danske Fysioterapeuters specialiseringsordning.

Introduktionskurset ”Intro Onkologisk Fysioterapi” er obligatorisk og udbydes første gang i maj. Frist for tilmelding er 22. april.

Læs mere på Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapis hjemmeside

Del eller udskriv artiklen
5 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
 • Tenna Askjær

  Kære Camilla

  Tak for din interesse. Der kommer helt sikkert endnu et forløb. Datoerne er endnu ikke på plads, men vi forventer at afholde "Intro Onkologisk Fysioterapi" til efteråret.
  Så snart datoerne ligger fast, bliver det slået op på selskabets hjemmeside (https://www.onkpalfysio.dk/) og vores facebook side (@onkpalfys).

  Ved yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til dopf@fysio.dk

  Med Venlig Hilsen
  Tenna Askjær
  Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi
 • Camilla Buch

  Hej :-)
  Jeg er meget interesseret i uddannelsen og vil derfor hører om der er planer om at starte et nyt forløb op og i så fald, hvornår?

  Med venlig hilsen

  Camilla Buch
 • Sille Frydendal

  Kære Bodil.

  Efteruddannelsen udbydes af Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi. Da det er en efteruddannelse i privat regi, kan der ikke tildeles studiepoint eller ECTS point. Belastningen på kursusrækken er opgjort svarende til ECTS for at muliggøre en sammenligning til andre uddannelser.

  Du er velkommen til at kontakte det faglige selskab, hvis du har yderligere spørgsmål til efteruddannelsen. Du finder deres kontaktoplysninger her https://onkpalfysio.dk/

  Med venlig hilsen

  Sille Frydendal
  Faglig chef
 • Bodil A Sørensen

  Er dette en videreutdanning med studiepoeng?
 • Jeanette Præstegaard

  Til lykke med den nye uddannelse.

  Håber, at rigtig mange fysioterapeuter ønsker at deltage, så fysioterapeuter kan blive en langt mere markant aktør i den palliative indsats. Det har patienterne fortjent.
Indsend kommentar