Ny professor i fysioterapi vil forske i forebyggelse

Fysioterapeut, cand.scient. Søren Thorgaard Skou er udnævnt til professor i træning og sundhed ved Syddansk Universitet og Næstved, Slagelse, Ringsted Sygehus. Han bliver dermed den niende professor i fysioterapi her i landet.
I professoratet vil Søren Thorgaard Skou videreføre den forskning, der foregår inden for træning som behandling og forebyggelse af akutte og kroniske sygdomme.

Nu kommer der endnu mere forskning i forebyggelse af kroniske og akutte sygdomme ved hjælp af fysioterapi. Fysioterapeut og cand.scient. Søren Thorgaard Skou tiltræder som professor i træning og sundhed ved Syddansk Universitet og Næstved, Slagelse, Ringsted Sygehus.

Han bliver dermed den niende fysioterapeut, der bliver udnævnt som professor i fysioterapi. Det sker i januar 2020.

Søren Thorgaard Skou har i mange år arbejdet med implementering, bl.a. som projektleder for Godt Liv med Artrose i Danmark. Han har desuden været forskningsleder ved Afdeling for Fysio- og Ergoterapi på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse siden 2016 og lektor ved Institut for Idræt og Biomekanik på SDU.

Der er tiltrædelsesseminar fredag d. 10. januar kl. 14.00 i Auditoriet i Psykiatrihospitalet Slagelse, Fælledvej 6, 4200 Slagelse.  

Tilmelding til Søren Thorgaard Skous tiltrædelsesseminar den 10. januar

Del eller udskriv siden
0 kommentarer
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar