Listen er filtreret — Nulstil valg
 • Politik ·

  Hovedbestyrelsen: Naturligvis er der grænser for, hvad en fysioterapeut skal lave

  Opgaveglidning fylder i den politiske debat i Danske Fysioterapeuter, og i disse dage har hovedbestyrelsen igen drøftet emnet på sit seminar. Mange medlemmer oplever at blive bedt om at påtage sig opgaver, der alene er begrundet i manglen på plejepersonale. Og det er naturligvis ikke den rette indikation for fysioterapi. Foreningens svar er bl.a. skærpet rådgivning og et nyt politisk fokus.

  2
 • Politik ·

  Bred politisk opbakning til direkte adgang

  Skal patienter forbi egen læge, eller skal de tage direkte til dig for at få fysioterapeutisk behandling med tilskud? Direkte adgang til fysioterapi blev torsdag debatteret livligt i Folketingssalen, hvor der er bred politisk opbakning til Danske Fysioterapeuters forslag.

  7
 • Politik ·

  Træning skal forebygge og behandle diabetes

  Fysioterapeutisk behandling og træning kan sikre bedre sundhed og højere livskvalitet for de ca. 200.000 danskere med diabetes 2. Men alt for få diabetikere får de træningstilbud, de har brug for, understreger Tina Lambrecht, Danske Fysioterapeuters formand.

 • Politik ·

  En brøler at overse fysioterapeuter i akutmodtagelsen

  Fysioterapeuter styrker kvalitet og sparer ressourcer i akutmodtagelsen. Derfor er det ærgerligt, at Sundhedsstyrelsen overser specialviden om skader på muskler og led i sit forslag til fremtidens akutmodtagelse.

  4
Se flere