Listen er filtreret — Nulstil valg
 • Politik ·

  Udsættelse af debatten om praksissektoren

  På forslag fra Erhvervsnetværket for Frie Praktiserende Fysioterapeuter og i enighed med Praktiserende Fysioterapeuter har Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse besluttet at udskyde debatten om praksissektoren til 2021.

 • Politik ·

  Vil du være med til at bestemme vejen for Danske Fysioterapeuter?

  Der skal vælges fem almindelige medlemmer til repræsentantskabet. Hvis du vil være med til at bestemme, hvordan Danske Fysioterapeuter skal udvikles fagligt og politisk, kan du stille op til valg. Der er deadline 15. maj.

  7
 • Politik ·

  Er du også klimatosse?

  Vi søger lige nu engagerede fysioterapeuter, der vil være med til at sætte fokus og retning for kampen mod klimaændringerne.

  19
 • Politik ·

  Fysioterapi skal med i nyt Behandlingsråd

  Fysioterapien bør være repræsenteret, når Danske Regioner nedsætter et nyt Behandlingsråd, som skal rådgive om bl.a. teknologier i behandlinger. Det skriver Danske Fysioterapeuter i et høringssvar.

 • Ny analyse sætter praksissektoren under lup

  Medlemmernes oplevelse af forholdene i praksissektoren er for første gang blevet grundigt analyseret af Vive – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd. Analysen er netop offentliggjort og afdækker både styrker og dilemmaer i praksissektoren.

  9
 • Politik ·

  Repræsentantskabsmøde 2020

  Der er repræsentantskabsmøde i november. Alle medlemmer er velkomne til at overvære mødet.

  30
 • Politik ·

  Sveriges fysioterapeuter siger nej til verdenskongres i Dubai

  Også Danske Fysioterapeuters svenske søsterorganisation, Fysioterapeuterna, siger nu pænt nej tak til at deltage i verdenskongressen for fysioterapi i Dubai.

 • Politik ·

  Hovedbestyrelsen: Naturligvis er der grænser for, hvad en fysioterapeut skal lave

  Opgaveglidning fylder i den politiske debat i Danske Fysioterapeuter, og i disse dage har hovedbestyrelsen igen drøftet emnet på sit seminar. Mange medlemmer oplever at blive bedt om at påtage sig opgaver, der alene er begrundet i manglen på plejepersonale. Og det er naturligvis ikke den rette indikation for fysioterapi. Foreningens svar er bl.a. skærpet rådgivning og et nyt politisk fokus.

  5
 • Politik ·

  Bred politisk opbakning til direkte adgang

  Skal patienter forbi egen læge, eller skal de tage direkte til dig for at få fysioterapeutisk behandling med tilskud? Direkte adgang til fysioterapi blev torsdag debatteret livligt i Folketingssalen, hvor der er bred politisk opbakning til Danske Fysioterapeuters forslag.

  9
 • Politik ·

  Træning skal forebygge og behandle diabetes

  Fysioterapeutisk behandling og træning kan sikre bedre sundhed og højere livskvalitet for de ca. 200.000 danskere med diabetes 2. Men alt for få diabetikere får de træningstilbud, de har brug for, understreger Tina Lambrecht, Danske Fysioterapeuters formand.

 • Politik ·

  En brøler at overse fysioterapeuter i akutmodtagelsen

  Fysioterapeuter styrker kvalitet og sparer ressourcer i akutmodtagelsen. Derfor er det ærgerligt, at Sundhedsstyrelsen overser specialviden om skader på muskler og led i sit forslag til fremtidens akutmodtagelse.

  4
Se flere