Fokus på fremtidens arbejdsmarked

Fremtidens arbejdsmarked for fysioterapeuter og ulighed i sundhed. De to emner er på dagsordenen til årets konference for regionsbestyrelser og Dialogmødet 2021 den 12.- 13. november.
Sidste gang der blev afholdt Dialogmøde var i 2019. Foto: Carsten Bundgaard.

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud for fysioterapeuter i de kommende år – og hvordan ønsker Danske Fysioterapeuter at påvirke udviklingen? Det får regionsbestyrelserne i Dansk Fysioterapeuter mulighed for at blive klogere på den 12. november, når de mødes til den årlige regionsbestyrelseskonference i Nyborg.

På konferencen får deltagerne et indblik i, hvordan udbud og efterspørgsel efter fysioterapeuter tegner frem mod 2030 i en fremskrivning fra Danske Fysioterapeuter. Lektor Tina Øllgaard Bentzen fra Roskilde Universitet holder oplæg om, hvilke ledelsesformer fysioterapeuterne har udsigt til at opleve bl.a. efter afskeden med New Public Management. Mens lektor Stine Rasmussen fra Aalborg Universitet sætter spot på nye arbejds- og ansættelsesformer.

Se programmet for regionsbestyrelseskonferencen

Ulighed i sundhed

Dagen efter regionsbestyrelseskonferencen, lørdag den 13. november, afholdes samme sted det årlige Dialogmøde 2021 med regionsbestyrelsesmedlemmer og repræsentantskabet. Her er temaet også fremtiden - nærmere bestemt, hvilken rolle Danske Fysioterapeuter ønsker at spille i indsatsen mod ulighed i sundhed.

På programmet er en af landets førende eksperter på ulighed i sundhed, professor Signild Vallgårda fra Københavns Universitet, som præsenterer udfordringer og mulige løsninger.

Deltagerne vil også møde fysioterapeut Britt Deckers Skibild fra Københavns Kommunes sundhedshus Nørrebro. Hun fortæller om, hvordan sundhedshuset arbejder i praksis med ulighed i sundhed.

Se programmet for Dialogmødet 2021