Fysioterapeuter over hele landet melder sig som vaccinatører

I takt med at regeringen og sundhedsmyndighederne har skruet op for vaccineudrulningen, har en lang række fysioterapeuter meldt sig som vaccinatører rundt om på landets vaccinecentre. Og der er brug for flere.
Foto: iStock

Så står den igen på mundbind, håndsprit og afstand i det offentlige rum, og den høje aktivitet, der ellers normalt præger julemåneden er skruet et betydeligt antal grader ned. Det kan bl.a. have den betydning for praksissektoren, at der er et lavere tilgang af patienter og dermed en lavere omsætning og indtjening.

Fysioterapeuter en del af løsningen

Set i sammenhæng med en øget efterspørgsel på vaccinatører, vil Danske Fysioterapeuter gøre opmærksom på muligheden for en ekstra indtægt og et samfundsmæssigt godt aftryk. Fysioterapeuter er i høj kurs da vi er autoriserede sundhedsprofessionelle og kun har behov for en kort oplæring og indføring i processerne for at kunne vaccinere.

Hvis man kommer fra den regionale sektor og arbejder fuld tid, vil al vaccinearbejde belønnes som FEA vagt. Dette skal blot aftales med lederen.

Stadig mangel på vaccinatører

I flere af landets regioner efterspørger vaccinecentre stadig flere vaccinatører. Skulle det være relevant for dig, kan du henvende dig til de såkaldte ”vaccinegeneraler”, der koordinerer indsatserne i de forskellige regioner. Du kan finde kontaktoplysningerne her.

Del eller udskriv siden
0 kommentarer