Ny hovedbestyrelse

Repræsentantskabet har valgt ny hovedbestyrelse. Der er seks nye ansigter og en enkelt genganger.
Den nye hovedbestyrelse: Fra venstre er det Gitte Nørgaard, Brian Errebo-Jensen, Anders Breinholt Nielsen, Sanne Jensen, Katja Milling Knudsen, Jeanette Præstegaard, Stine Bøgh Pedersen, Lars Henrik Larsen, Gitte Arnbjerg, Kim Schousboe, Tine Nielsen, Tine Hasselbrinck og Tina Lambrecht. Foto Carsten Bundgaard.

Hovedbestyrelsen fik nye medlemmer, da repræsentantskabet afsluttede to dages ekstraordinært møde med valg. Hele ni kandidater stillede op til de syv ledige poster i hovedbestyrelsen. Der var derfor kampvalg.

De syv nye medlemmer af hovedbestyrelsen er: Anders Breinholt Nielsen, Gitte Arnbjerg, Jeanette Præstegaard (genvalgt), Katja Milling Knudsen, Kim Schousboe, Lars Henrik Larsen og Tine Hasselbrinck.

Farvel til fem

De syv nyvalgte er valgt frem til næste repræsentantskabsmøde om et år. Udover de valgte på repræsentantskabsmødet består Hovedbestyrelsen af seks faste medlemmer - de fem regionsformænd og formanden for foreningen.

Fem af de siddende medlemmer valgte ikke at genopstille. Det er Lau Rosborg, Ruben Bredholt, Kirsten Ægidius, Mathias Holmquist og Lisbeth Schrøder.

Tina Lambrecht rundede mødet af med at takke dirigenten for kompetent ledelse af det lange møde – og med en særlig tak til den afgående hovedbestyrelse, der hver især fik rosende ord med på vejen og en tak for det store arbejde, der har været de seneste år.