Tina Lambrecht stopper som formand

Efter snart 10 år på posten ønsker Tina Lambrecht at give stafetten videre til en anden og selv kigge imod nye horisonter.
Repræsentantskabet modtog nyheden med overraskelse, men også med spontane klapsalver som anerkendelse for de mange års arbejde. Foto: Carsten Bundgaard.

Alting har en begyndelse, og alting har en ende. Sådan lød det fra Danske Fysioterapeuters formand Tina Lambrecht, da hun i dag tog ordet på foreningens repræsentantskabsmøde for at meddele, at hun stopper som formand.

”Det har ikke været en nem beslutning at skulle stoppe, men jeg ønsker at kigge imod nye horisonter og få mere tid til min familie. Samtidig står foreningen på mange måder ved en skillevej, og det er et godt tidspunkt at stoppe op og lade nye kræfter komme til.”

”Jeg vil gerne takke hver og en af jer for modspil og medspil. Uanset om vi har været enige eller ej, så ved jeg, at vores hjerter brænder for det samme: Fremtiden for fysioterapien, fysioterapeuterne og de mange mennesker vi hjælper”, sagde Tina Lambrecht, der takkede for det store engagement.

Tina Lambrecht har valgt netop dette tidspunkt for meddelelsen om sin fratræden, for at formandsvalgkampen kan komme godt i vej:

”Så kan alle medlemmer i god tid få mulighed for henover efteråret at opstille kandidater til formandsposten. Og der vil helt sikkert blive en forrygende valgkamp”, siger Tina Lambrecht, der glæder sig til at følge med fra sidelinjen.

Der er valg til formandsposten i vinteren 2022. Fristen for at stille op er 1. januar, hvor kandidater skal indlevere en stillerliste med 25 navne. Samtlige medlemmer af Danske Fysioterapeuter vil modtage information om de formelle betingelser m.v. i god tid inden fristen.

Tina Lambrecht stopper med udgangen af november måned.