Velfærdsmøde med statsministeren og landets borgmestre er aflyst

Konstitueret formand Brian Errebo-Jensen skulle torsdag have deltaget i et stort anlagt borgmestermøde. Men mødet er nu aflyst grundet situationen i Ukraine.
Konstitueret formand Brian Errebo-Jensen. Foto: Henrik Frydenkjær.

Fire af regeringens ministre med statsminister Mette Frederiksen i spidsen havde i dag inviteret landets borgmestre og en lang række af de vigtigste interessenter på det kommunale område til en drøftelse af det kommunale område. Med kort varsel blev mødet desværre aflyst grundet den sikkerhedspolitiske situation.

Også Danske Fysioterapeuters konstituerede formand Brian Errebo-Jensen var inviteret med til de spændende drøftelser om frisættelse af kommunerne på velfærdsområderne.

"Jeg har fuld forståelse for, at det er nødvendigt at aflyse, som situationen i verden er. Jeg ser frem til at genoptage drøftelserne med borgmestre og ministre på et senere tidspunkt, og det er helt afgørende for Danske Fysioterapeuter at være med, når de nye rammer planlægges, og der forhåbentlig bliver plads til nytænkning", siger Brian Errebo-Jensen.

Dagens møde var arrangeret af Kommunernes Landsforening, og det er ikke meldt ud, om mødet afholdes på et senere tidspunkt.

Del eller udskriv siden
0 kommentarer