Besøg den store udstilling på Danske Fysioterapeuters Fagkongres

Kom og oplev Danmarks største udstilling inden for fysioterapeutisk trænings- og behandlingsudstyr. Indgang er gratis fra den 16.-18. marts mod forevisning af billet.
På mange af udstillingens stande vil det være muligt at afprøve produkter, som kan bruges i fysioterapeuters arbejde og i patienters dagligdag.

Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022 nærmer sig med hastige skridt. Sideløbende med de tre intense faglige dage får du også mulighed for at besøge fagkongressens udstilling, som afholdes i Odense Congress Center.

Udstillingen finder sted fra den 16.-18. marts, og vil være forskudt med én dag fra selve fagkongressen.

Relevant for sundhedsfaglige i både privat og offentlig regi

På Danmarks største og eneste udstilling for fysioterapeutisk trænings- og behandlingsudstyr vil virksomheder med relevans for fysioterapeuters arbejdsliv i både det private og offentlige regi demonstrere nye relevante produkter og vise deres services frem. Her finder du både fysiske og digitale hjælpemidler, samt supplerende rådgivning og udbydere med relevans for sundhedsfaglige og ansatte i sundhedssektoren. 

Udstillingen er åben for gæster fra sundhedssektoren

For første gang nogensinde vil udstillingen også være åben for deltagelse af gæster fra sundhedssektoren, som ikke deltager på selve fagkongressen. Gæster er meget velkomne til at lægge vejen forbi og besøge udstillingen én af dagene.

Det kræver blot, at man forinden registrerer besøget og henter en gratis billet - dette kan gøres indtil den 15. marts. Billetten vises ved indgangen og inkluderer forplejning.

For at ungå trængsel på standene kan det være en fordel at lægge sit besøg på udstillingen udenom pauserne i kongressens faglige program eller fx onsdag den 16. marts inden fagkongressen for alvor går i gang. 

Gå på opdagelse på standene

På mange af udstillingens stande vil det være muligt at afprøve produkter, som kan bruges i fysioterapeuters arbejde og i patienters dagligdag. Det vil fx være muligt at:

  • Prøve et nyt bærbart ganganalysesystem, der viser alle de steder, en behandler kan sætte ind med gangforbedringer
  • Afprøve test af kardiorespiratorisk fitness/ kondital
  • Høre om baggrunden for og tilblivelsen af ParkinsonPod
  • Se det sidste nye inden for korrigerende indlægssåler og sportsbandager
  • Opleve programmering og øvelser med rehabiliteringsrobotten ROBERT®
  • Få inspiration til indretning af fremtidens træningssal
  • Se produkter inden for 3D-print
  • Deltage i quizzer og konkurrencer

Derudover vil der bl.a. også være forsikrings- og pensionsselskaber, banker, a-kasse, revisionfirmaer, udbydere af klinikinventar m.fl. at finde blandt udstillerne.

Udstillerne glæder sig også

Det er ikke kun alle deltagerne på fagkongressen, der glæder sig til de tre inspirerende dage – det gør udstillerne også:

”Som Danmarks største leverandør af udstyr til genoptræning og fysioterapeutisk behandling, er fagkongressen en vigtig mulighed for at møde vores kunder. Det er en god anledning til at vise, hvad der rør sig inden for genoptræningsmarkedet og til at fremvise de nyeste produkter. Vores dygtige konsulenter ser altid frem til at møde og inspirere, såvel eksisterende som potentielle kunder, til, hvordan de kan optimere deres og klienternes hverdag."

- Michael Bøgh Larsen, Adm. Direktør i Proterapi.

Så kig forbi Odense Congress Center og besøg udstillingen, hvor du kan blive opdateret på det seneste med relevans for fysioterapi og behandlingsudstyr.