Danske Fysioterapeuter på folkemødet

Efter tre års pause er folkemødet på Bornholm i år tilbage igen. Danske Fysioterapeuter deltager med et mål om at bygge politiske alliancer til de vigtige dagsordener om fx rehabilitering, psykiatri og ældrelov.
Det er første gang siden 2019, at folkemødet er tilbage i sin fulde form. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Udfordringerne i samfundet står i kø, og der er brug for fokus i den politiske interessevaretagelse. Derfor deltager Danske Fysioterapeuter igen i år i årets folkemøde på Bornholm, der er en unik mulighed for at møde politikere og andre interessenter under både formelle og uformelle former.

”Det er mit første folkemøde som formand, og jeg ser frem til at udnytte formatet til at skaffe foreningen endnu mere indflydelse. Jeg oplever, at vi gennem debatter og øvrig tilstedeværelse skaber stor synlighed om foreningen, ligesom der på folkemødet er mulighed for at mødes med relevante politikere og andre interessenter fra hele landet og fra alle niveauer”, siger Jeanette Præstegaard, der selv er vært for to debatter på folkemødet.

Netværk og politik

De tre dage vil desuden blive brugt til netværk med andre foreninger og organisationer med udgangspunkt i de dagsordener, der netop nu er vigtigst på agendaen.

”Vi har brug for stærke alliancepartnere i en række sammenhænge. Som fysioterapeuter spiller vi en vigtig rolle i samfundsdebatten, men på en række områder giver det mening at gå sammen med andre om at få budskaberne frem til Christiansborg. Her er folkemødet en særlig lejlighed til hurtigt at skabe solide relationer og bygge bro mellem forskellige interesser med henblik på at øge indflydelsen”, siger Jeanette Præstegaard.

Hun deltager på årets folkemøde sammen med en række medlemmer af HB, der hver især vil arbejde for at skabe indflydelse på de områder, de er ansvarlige for eller har interesse i.