Fysioterapeuter håber på sundhedsfokus i valgkamp

Sundhedsvæsenet er i krise, og derfor bør sundhed være et af allervigtigste emner i valgkampen, mener Danske Fysioterapeuters formand Jeanette Præstegaard.
"Folketingsvalget handler om en lang række emner, og samfundet står over for mange forskellige udfordringer. Jeg tror, at sundhed er noget af det, der optager vælgerne mest – og derfor er det vores mål at forsøge at få vores budskaber med ind i debatten," siger Danske Fysioterapeuters formand, Jeanette Præstegaard. Foto: iStock.

Der er folketingsvalg i Danmark 1. november, og vælgerne skal der beslutte, hvem de vil have til at lede landet de kommende år. Danske Fysioterapeuter har udvalgt fire mærkesager, som foreningen vil kommunikere til de opstillede kandidater i håb om at være med til at dreje debatten i retning af de temaer, der optager fysioterapeuter.

Samtidig vil der på foreningens Linkedin-profil og Twitter-profil blive delt centrale budskaber, som det er håbet, at medlemmerne vil hjælpe med at like og dele.

"Folketingsvalget handler om en lang række emner, og samfundet står over for mange forskellige udfordringer. Jeg tror, at sundhed er noget af det, der optager vælgerne mest – og derfor er det vores mål at forsøge at få vores budskaber med ind i debatten," siger Jeanette Præstegaard, der også vil bruge valgkampen til at komme i dialog med mange af de nye politikere, som efter valget formodentligt vil være at finde på Christiansborg.

Følg Danske Fysioterapeuter på Twitter

Følg Danske Fysioterapeuter på LinkedIn