Jubilarer i Danske Fysioterapeuter blev fejret på Færøerne

Danske Fysioterapeuter holdt for første gang jubilæumsfest på Færøerne, hvor der blev uddelt 25-og 40-års jubilæumsnåle for medlemskab. Jubilæumsarrangementet bød også på oplæg om og drøftelse af rehabilitering.
Danske Fysioterapeuter holdt for første gang jubilæumsfest på Færøerne, hvor der blev uddelt 25-og 40-års jubilæumsnåle for medlemskab. Foto: Gurli Petersen.

Der var fredag livlig snak fra morgenstunden i Torshavn, hvor flere end 60 medlemmer på Færøerne havde taget mod tilbuddet om at deltage i jubilæumsarrangementet.

Jeanette Præstegaard og kredsformand Augusta Mikkelsen bød velkommen og begge glædede sig over, at så mange medlemmer var mødt op til festlighederne.

Jeanette Præstegaard fortalte ved velkomsten om, hvor spændende det havde været dagen før at besøge Klaksvig Sygehus og Ven og Virka (Træn og vær aktiv)- rehabiliteringsenheden i Klaksvig.

”Vi er meget glade for at besøge jer her på Færøerne. Dejligt at se, at så mange af jer er mødt op den denne festlige dag. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med jer fremadrettet,” sagde Jeanette Præstegaard.

Oplæg og drøftelse om rehabilitering

Udover festligheden omkring uddeling af jubilæumsnåle, holdt professor Thomas Maribo og Jeanette Præstegaard oplæg om Hvidbog om rehabilitering.

Færingerne fik præsentation af ny definition og anbefalinger og summede sammen over hvad anbefalingerne betyder, og hvad der kan og skal ændres og udvikles på, hvis praksis på Færøerne skal være rehabiliterende.

Førøerne-Thomas-Maribo-main.jpg
Professor Thomas Maribo i færd med sit oplæg om Hvidbog i rehabilitering. Foto: Gurli Petersen.

Det var et voldsomt stormvejr udenfor i Torshavn, men masser af varme og diskussionslyst indenfor omkring bordene efter Thomas Maribos og Jeanette Præstegaards oplæg.

Hedevig Matras, afdelingsleder i fysioterapi-og ergoterapiafdelingen Ven og Virka sagde:

”For mig har det været vigtigt i dag at få bekræftet, at vi går den rigtige vej på ældreområdet her på Færøerne. Vi udvikler særligt os på at arbejde med borgerne på deltagelsesniveau med konsekvent inddragelse af frivillige. Ved at inddrage de frivillige øger vi tilbuddet med aktivitet og træning til borgerne."

Stort tillykke

Tillykke til alle jubilarerne med deres 25- og 40- års jubilæum som medlem af Danske Fysioterapeuter, og tak til alle jer, der deltog og bidrog til den gode stemning og store diskussionslyst.

Læs nyhed om tidligere afholdte jubilæumsarrangementer

Del eller udskriv siden
0 kommentarer