Vil du være med til at bestemme vejen for Danske Fysioterapeuter?

Har du lyst til at engagere dig politisk i din fagforening, er muligheden der nu. Danske Fysioterapeuter skal have nyt repræsentantskab, og du kan stille op og blive direkte valgt.
Danske Fysioterapeuter skal have nyt repræsentantskab, og du kan stille op og blive direkte valgt. Foto: Carsten Bundgaard fra det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i 2021.

Danske Fysioterapeuters repræsentantskab består af 65 medlemmer, og fem af pladserne er reserveret til medlemmer, der har lyst til at stille op til direkte valg, og som dermed ikke i forvejen har en tillidspost i foreningen.

Repræsentantskabet er den højeste myndighed i Danske Fysioterapeuter, og næste møde i repræsentantskabet er den 28-29. oktober.

Det er repræsentantskabet, der lægger den faglige og politiske linje for foreningen, og den eneste forudsætning for at kunne stille op er, at du har lyst og interesse for det politiske arbejde.

Lyder det som noget for dig, skal du sende en mail med dit fulde navn til valg@fysio.dk senest 15. maj.

Læs mere om repræsentantskabet

Valget finder sted i juni

Når kandidaterne til repræsentantskabet har meldt sig, får alle stemmeberettigede medlemmer af foreningen mulighed for at stemme, og valghandlingen finder sted i juni måned.  

De resterende 60 medlemmer i repræsentantskabet repræsenterer i øvrigt regionsbestyrelser, faggrupper, fraktioner, sektioner, tillidsvalgte samt Dansk Selskab for Fysioterapi.

 

Del eller udskriv siden
0 kommentarer