Ny direktør i Danske Fysioterapeuter

Janne Bram Hemphrey bliver ny direktør i Danske Fysioterapeuter. Det står klart efter en grundig ansættelsesproces, hvor mere end 54 kandidater havde søgt stillingen, der har været ledig, siden den tidligere direktør Karen Langvad stoppede i december.
Janne Bram Hemphrey er ny direktør i Danske Fysioterapeuter. Foto: Kasper Løjtved.

Danske Fysioterapeuters nye direktør hedder Janne Bram Hemphrey. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Politik, Profession og Kommunikation hos Danske Fysioterapeuter og har desuden været konstitueret som direktør siden den 1. januar 2023.

Janne Bram Hemphrey har tidligere blandt andet været direktør for regulatory affairs og eksterne relationer i PFA og særlig rådgiver, ligesom hun har en fortid i fagbevægelsen. Desuden har hun bestredet en række bestyrelsesposter fx i EKF – Danmarks eksportkredit og Copenhagen Institute for Futures studies. Hun har dermed stor politisk indsigt og ledelseserfaring.

”Jeg er utroligt glad for, at Janne Bram Hemphrey har sagt ja til at blive Danske Fysioterapeuters nye direktør. Jeg er overbevist om, at Janne er den rette person til at forløse foreningens store potentiale til glæde for medlemmerne,” siger Jeanette Præstegaard, der er formand for Danske Fysioterapeuter.

Udvikling af foreningen

Også Janne Bram Hemphrey ser frem mod den nye opgave.

”Jeg er både stolt og meget glad over at være Danske Fysioterapeuters nye direktør. Fysioterapi og fysioterapeuter skal spille en endnu større rolle i fremtidens sundhedsvæsen, vi skal være bedre til at vise værdien af fysioterapi og jeg ser det som en meget vigtig og spændende opgave at understøtte og udvikle foreningens rolle i det arbejde, siger Janne Bram Hemphrey.

Janne Bram Hemphrey er tiltrådt som direktør den 1. maj.