Hvad kan fysioterapeuter?

Fysioterapeuter holder mennesker i bevægelse. Gennem træning og ved hjælp af behandling. Fysioterapi er et bredt fag, der kan utrolig meget, og derfor har vi skrevet denne lille fortælling, der beskriver alt det gode, fysioterapi gør.

Danske Fysioterapeuters grundfortælling

Vi lever og arbejder længere. Vi skal være aktive i flere år end tidligere. Det stiller krav til kroppen. Den skal løfte flere opgaver i længere tid. Den skal kunne holde til mere.

Det gør vi noget ved. Som fysioterapeuter behandler vi børn, unge, voksne og ældre. Vi vejleder og motiverer dem til at tage ansvar for kroppen, så de kan være aktive så længe som muligt.

Sammen gør vi syge mennesker raskere. Svage mennesker stærkere. Sunde mennesker sundere. Vi holder mennesker i bevægelse. Det er godt for den enkelte, for familien, kærligheden, arbejdet og økonomien.

Vores fag er i konstant udvikling, for fysioterapi handler både om samfund og mennesker og om at sikre den bedste kvalitet af det enkelte liv uanset livssituation. Det giver mening. Det får os op på tæerne.

Bevægelse er midlet. Frihed er målet. Frihed til at flytte sig og få et bedre liv.

Del eller udskriv siden