Seniorer på filmopdagelse

Region Hovedstadens seniorer drog på en medrivende og humørfyldt tur ind i dansk film- og tv-historie, da årets efterårsudflugt gik til Nordisk Film i Valby.

Efterårsudflugt til Nordisk Film

Onsdag den 4. november drog godt og vel 20 af hovedstadens seniorer på efterårsudflugt, der denne gang gik til Nordisk Film. En guide derfra mødte os og gav en medrivende og humørfyldt tur i rundt i Nordisk Films lange historie, samtidig med at vi fik lejlighed til at se og udforske Nordisk Films spændende lokaliteter.

På tur ind i dansk film- og tv-historie

Vi fik blandt andet forklaringen på Nordisk Films kendte logo med isbjørnen over globussen: Det viste sig nemlig, at en af de første film, hvor Nordisk Film opnåede international succes, handlede om isbjørnejagt på Øresund.

Rundvisningen spændte lige fra historier om stumfilmens dramatiske isbjørne- og løvejagte til de mere nutidige og velkendte ikoner som Olsen Banden, Huset på Christianshavn og Matador. 

Rundvisningen sluttede i Nordisk Films store studie, hvor Natholdet lige nu bliver optaget. Det var alt i alt en spændende og underholdende rundvisning! 

Frokost og faglig orientering

Efter rundvisningen var Danske Fysioterapeuter vært ved en frokost på Cafe` Fy og Bi. Regionsformand Tine Nielsen var til stede, ligesom ved tidligere udflugter, for at dele aktuelle strømninger i faget med seniorerne. Der blev blandt andet snakket om udfordringerne og mulighederne for nyuddannede fysioterapeuter, samt perspektiverne for fortsat udvikling af vores faglige arbejdsområder. 

Tine Nielsen annoncerede desuden, at der ved forårsudflugten vil blive afholdt valg til planlægningsgruppen, som står for seniorturene.

Tak til alle deltagerne for en dejlig dag med fornøjeligt samvær! 

Af Anni Møller fra Region Hovedstadens Seniorudvalg

Velkommen til Nordisk Film
Velkommen til Nordisk Film


Vi har det godt!


På gensyn!

Del eller udskriv siden
0 kommentarer
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar