Dimittendopkald i Region Hovedstaden

Er du en af de dimittender, vi talte med i går?

I går ringede regionsbestyrelsesbestyrelsen i Region Hovedstaden rundt til de nyligt udsprungne fysioterapeuter. Vi ringede for at høre, hvordan det er gået dem efter endt uddannelse, om de er kommet i arbejde, og om der er noget, vi som deres fagforening, kan være dem behjælpelige med.

Det var syv regionsbestyrelsesmedlemmer, som stod for opringningen til sommerens 90 dimittender. Regionsbestyrelsesmedlemmerne blev mødt af positive dimittender, som enten kunne fortælle om deres forholdsvis nyerhvervede arbejde eller deres forsatte søgen. Regionsbestyrelsesmedlemmerne og dimittenderne erfaringsudvekslede om jobsøgning, uddannelseskompetencer og  fremtidsmuligheder.

Som opsamling beretter regionsbestyrelsen om positive erfaringer med opkaldene. Disse erfaringer vil blive diskuteret på næste regionsbestyrelsesmøde d. 21. oktober, hvor regionsbestyrelsen vil beslutte, hvordan det videre arbejde skal tilrettelægges med disse erfaringer for øje.

Hvis du var en af dem, vi talte med i går, vil vi meget gerne sig tak for en god og inspirerende samtale.

Hvis vi ikke fik fat i dig, eller hvis du har behov for en endnu en samtale, er du altid velkommen til at kontakte vores kontor via mail: hovedstaden@fysio.dk, så vi kan aftale et tidsrum, hvor vi kan ringe til dig.

Del eller udskriv siden
0 kommentarer
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar