Flot deltagelse til dialogmøde den 1. juni

Oplæg om hvordan samfundet og arbejdsmarkedet har ændret sig, og hvordan man arbejder med netværk var nogle af temaerne på det netop afholdte dialogmøde.
Ca. 80 medlemmer deltog i Region Hovedstadens dialogmøde den 1. juni i Kosmopols flotte lokaler. Foto: Regionsbestyrelsen

Vi var ca. 80 medlemmer, der deltog i mødet i Kosmopols flotte lokaler.

Først var der velkomst ved regionsformand Tine Nielsen.

Herefter præsenterede regionsbestyrelsen sig, og gav hver især deres bud på de udfordringer, som vi hver især har oplevet med at få besat fysioterapeutiske stillinger.

Oplæg ved filosof Anders Fogh Jensen

Filosoffen Anders Fogh Jensen holdt pålæg om den filosofiske tilgang til, hvordan samfundet og arbejdsmarkedet har ændret sig.
Anders illustrerede dette i en dans-metafor: Fra den romantiske pardans i begyndelsen af århundredeskiftet, til den mere løsslupne dans i 1960-70'erne, til den ’alle danser med alle’ på diskotekerne fra 80'erne og frem.

Herefter havde vi en drøftelse og erfaringsudveksling ved bordene med inspiration i Anders´oplæg. Efter en kort runde flyttede to personer fra bordet sig til næste bord, hvor drøftelsen fortsatte. Snakken gik mere i dybden ift. hvad den enkelte selv kan gøre, hvad vi i regionsbestyrelsen kan gøre, og hvad vi kan videregive til Danske Fysioterapeuter centralt.

Alle bemærkninger og gode ideer blev skrevet ned på post-its og samlet i kollager, som blev hængt op på væggen.

Læs mere om Anders Fogh Jensen

Vær at vide om netværk

Til sidst kom Lotte Colberg Olsen, organisationskonsulent i Danske Fysioterapeuter, og den nyansatte netværkskonsulent i Region Hovedstaden Ida Jacobsen, og præsenterede de forskellige netværk, som vi har i foreningen. Her blev vi klogere på, at der både er meget etablerede netværk, samt netværk som kan opstå mere spontant. Det er foreningen meget afhængige af – det styrker foreningens faglige fællesskab, og det styrker foreningen politisk.

Du kan henvende dig til Ida Jacobsen, hvis du går og overvejer, hvordan du skal gribe det an, hvis du selv vil danne et netværk.

Se slides fra oplæg om netværk (pdf)

Slutteligt blev der holdt fernisering af kollagerne med et lille glas bobler. Her kunne man blive inspireret af de andre gruppers arbejde og indspark.

Dialogmøde_region-hovedstaden-fernisering-main.jpg

Foto: Regionsbestyrelsen

Herefter gik vi til en dejlig middag.

I regionsbestyrelsen vil vi i efteråret tage stilling til, hvordan vi kan arbejde videre med de udfordringer, vi har på arbejdsmarkedet med fastholdelse og rekruttering.

Vi ønsker jer en rigtig god sommer!

Del eller udskriv siden
0 kommentarer