Jubilarer i Danske Fysioterapeuter, Region Hovedstaden blev fejret

Danske Fysioterapeuter holdt for første gang jubilæumsfest, hvor der blev uddelt 25-, 40- og 50-års jubilæumsnåle for medlemskab.
Flere end 270 medlemmer havde taget mod tilbuddet om at deltage i festlighederne den 26. april på Københavns Professionshøjskole. Foto: Regionsformand Tine Nielsen.

Højt humør og massevis af glade fysioterapeuter. Sådan så det ud ved jubilæumsarrangementet i Region Hovedstaden, som blev afholdt 26. april på Københavns Professionshøjskole.

For første gang holdt Danske Fysioterapeuter nemlig jubilæumsarrangementer for medlemmer, der har været medlem i mere end 25 år, nogle endda mere end 50 år.

Flere end 270 medlemmer havde taget mod tilbuddet om at deltage i festlighederne. 

Inspirerende oplæg

Udover muligheden for at få en god snak og et glas vin med tidligere studievenner og kolleger, holdt hjerneforsker og overlæge Troels W. Kjær et inspirerende oplæg med titlen "Hvem har en hjernestarter liggende."

Troels W. Kjær er en af landets førende hjerneforskere med viden om, hvordan hjernen påvirkes af forskellige faktorer og stimuli. Oplægget var seriøst, men krydret med en del humor.

Stort tillykke

Tillykke til alle jubilarerne med deres 25-, 40- og 50-års jubilæum som medlem af Danske Fysioterapeuter, og tak til alle jer der deltog og bidrog til den gode stemning.

Se billeder

Jubilarer Region Hovedstaden 2022

Del eller udskriv siden
0 kommentarer