Stop besparelserne: Fysio- og ergoterapi er en langsigtet investering

I forlængelse af en varslet stor besparelse i Gladsaxe kommune, har regionsformand Line Schiellerup skrevet et debatindlæg til Sjællandske Nyheder.
Foto: sn.dk

I forhandlingerne til det kommende års kommunale budget lægger Gladsaxe kommune op til en besparelse på 12,5 procent på fysio- og ergoterapeutområdet. En besparelse, der giver stor grund til bekymring.

Derfor har regionsformand i Region Hovedstaden, Line Schiellerup, i samarbejde med regionsformanden for ergoterapeutforeningen, Rikke Uldum Abrahamsen, udarbejdet et debatindlæg til Sjællandske Nyheder.

Debatindlægget lægger vægt på hvor vigtige fysio- og ergoterapeuter er for resultater, kvalitet og færre genindlæggelser på sundhedsområdet. Regionsformanden argumenterer for, at det ikke giver mening at sparre på området, da besparelse nu og her vil resultere i flere genindlæggelser, og vil blive dyrt på den lange bane.

Formålet med debatindlægget er, at få politikerne i Gladsaxe kommune til at anerkende, at flere penge til fysio-og ergoterapeuterne vil være en god og langsigtet investering.

Læs hele debatindlægget her: Penge til fysio- og ergoterapi er en langsigtet investering - Debat - sn.dk - Sjællandske Nyheder