Jubilarer i Danske Fysioterapeuter, Region Midtjylland blev fejret

Danske Fysioterapeuter holdt for første gang jubilæumsfest, hvor der blev uddelt 25-, 40- og 50-års jubilæumsnåle for medlemskab.
Flere end 90 medlemmer havde taget mod tilbuddet om at deltage i festlighederne den 20. april på VIA University i Viborg. Foto: Regionsformand Sanne Jensen.

Højt humør og massevis af glade fysioterapeuter. Sådan så det ud ved jubilæumsarrangementet i Region Midtjylland, som blev afholdt 20. april på VIA University i Viborg.

For første gang holdt Danske Fysioterapeuter nemlig jubilæumsarrangementer for medlemmer, der har været medlem i mere end 25 år, nogle endda mere end 50 år.

Flere end 160 medlemmer havde taget mod tilbuddet om at deltage i festlighederne.

Inspirerende oplæg

Udover muligheden for få en god snak og et glas vin med tidligere studievenner og kolleger, holdt hjerneforsker og overlæge Troels W. Kjær et inspirerende oplæg med titlen "Hvem har en hjernestarter liggende."

Troels W. Kjær er en af landets førende hjerneforskere med viden om, hvordan hjernen påvirkes af forskellige faktorer og stimuli. Oplægget var seriøst, men krydret med en del humor.

Stort tillykke

Tillykke til alle jubilarerne med deres 25-, 40- og 50-års jubilæum som medlem af Danske Fysioterapeuter, og tak til alle jer der deltog og bidrog til den gode stemning.

Se billeder

Jubilarer Region Midtjylland 2022

Foto: Sanne Jensen