Helene Povlsen er ny praksiskonsulent

Den nye praksiskonsulent i Region Nordjylland Helene Povlsen har et ønske om at højne samarbejdet og fremme netværket blandt praktiserende fysioterapeuter i Region Nordjylland.
Helene Povlsen er den ny praksiskonsulent i Region Nordjylland. Foto: Martin Damgaard

Velkommen til Helene Povlsen, som er vores nye praksiskonsulent i Region Nordjylland.

Helene Povlsen er uddannet fra Fysioterapeut Skolen i Aalborg i 1996. Siden 1997 har Helene arbejdet i den Private Praksissektor, hvor hun frem til 2018 var indlejer og derefter ejer af Aabybro Fysioterapi. En karriereudvikling, som Helene Povlsen mener, har givet hende et bredt perspektiv, da hun har fået kendskab til sektoren fra forskellige vinkler.

Nysgerrig og grundig

Helene brænder for fysioterapi og for sit daglige arbejde på sin klinik. "Det er kendetegnende for mig at angribe udfordringer med stor nysgerrighed og dedikation", siger hun og fortsætter: "Grundighed og ihærdighed er en drivkraft for mig, og det er også sådan jeg vil tilgå stillingen som praksiskonsulent. Jeg ser det som en stor mulighed at kunne arbejde med aktiviteter indenfor regionens fokusområder med udgangspunkt i praksisplanen og med implementering af kvalitet. Dette i samarbejde og i netværk med fysioterapeuter og andre samarbejdspartnere indenfor sundhedsområdet".

Et af Helene Povlsens fokuspunkter vil være at højne samarbejdet og fremme netværket blandt praktiserende fysioterapeuter i Region Nordjylland. "Vi er en faggruppe med en bred vifte af tilbud til vores patienter. Jo bedre kendskab og indsigt vi har til hinanden og det arbejde, vi laver, jo større er vores muligheder for at komme endnu bredere ud til vores patienter, siger den nye praksiskonsulent. Aktuelt arbejder hun på at arrangere et ”Fyraftensmøde” for praktiserende fysioterapeuter, hvor indholdet blandt andet skal have fokus på, hvordan vi som fysioterapeuter får tilgodeset vores patienternes mål på bedst mulig måde og med kvalitet i højsæde.

Opfordrer til involvering

Udover at lave arrangementer vil Helene stå til rådighed i forhold til spørgsmål, plusser/mangler eller gode idéer. Dette kan være i forhold til vores overenskomst, tiltag i Region Nordjylland, på landsplan, forslag til aktiviteter møder eller kurser, eller noget helt andet som ikke er nævnt her.

Helene slutter af med at sige, at hun ser frem til og glæder sig til at mødes med kollegaer i Praksis Sektoren i forskellige sammenhænge.