Vellykket jubilæumsarrangement

I forbindelse med Danske Fysioterapeuters 100 års jubilæum blev der tirsdag den 15. maj afholdt jubilæumsfest for en masse glade deltagere. Se de fine stemningsbilleder fra fejringen her.
Foto: Lars Horn

Man siger, at et billede siger mere end 1000 ord - det er rigtigt - og på billederne kan man se, at deltagerne havde en skøn aften. Man kan dog ikke høre den konstante summen af snak og grin som fyldte lokalerne i Musikkens Hus. 

Skønt at alle deltagere var i feststemning, og var opsat på at fejre hinanden og faget i dagens anledning.

Det var en fornøjelse, endnu engang, at erfare, at Regionsrådsformand Ulla Astmann har et stort kendskab til fysioterapeuter og vores kompetencer, og ser os ind i løsninger i det Nordjyske sundhedsvæsen.

Hun blev efterfulgt af forfatteren til bogen "100 år i bevægelse" Kurt Jacobsen, som fortalte om nogle af de højdepunkter i fysioterapiens historie, han syntes var vigtige.

Herefter var der et indslag af Boom Music. Musikalsk, humoristisk, uhøjtideligt og sjovt - lige noget for fysioterapeuters indre legebarn.

Efter en pause med lidt forplejning var det tid til et oplæg om motivation af Chris MacDonald. Som altid leveret med stor humor, hvilket gjorde at deltagerne igen fik rørt lattermusklerne.

Tak til jer, der deltog.

 

Se billeder fra jubilæumsfesten taget af hhv. Lars Horn og Preben Weller: 

Jubilæumsfest, Ålborg

Foto: Lars Horn

Jubilæumsfest, Aalborg

Foto: Preben Weller

Del eller udskriv siden
0 kommentarer
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar