Jubilarer i Danske Fysioterapeuter, Region Sjælland blev fejret

Danske Fysioterapeuter holdt for første gang jubilæumsfest, hvor der blev uddelt 25-, 40- og 50-års jubilæumsnåle for medlemskab.
Flere end 80 medlemmer havde taget mod tilbuddet om at deltage i festlighederne den 25. april i Ringsted Kongrescenter. Foto: Regionsformand Stine Bøgh Pedersen.

Højt humør og massevis af glade fysioterapeuter. Sådan så det ud ved jubilæumsarrangementet i Region Sjælland, som blev afholdt 25. april i Ringsted Kongrescenter.

For første gang holdt Danske Fysioterapeuter nemlig jubilæumsarrangementer for medlemmer, der har været medlem i mere end 25 år, nogle endda mere end 50 år.

Flere end 80 medlemmer havde taget mod tilbuddet om at deltage i festlighederne. 

Inspirerende oplæg

Udover muligheden for få en god snak og et glas vin med tidligere studievenner og kolleger, holdt hjerneforsker og overlæge Troels W. Kjær et inspirerende oplæg med titlen "Hvem har en hjernestarter liggende."

Troels W. Kjær er en af landets førende hjerneforskere med viden om, hvordan hjernen påvirkes af forskellige faktorer og stimuli. Oplægget var seriøst, men krydret med en del humor.

Stort tillykke

Tillykke til alle jubilarerne med deres 25-, 40- og 50-års jubilæum som medlem af Danske Fysioterapeuter, og tak til jer der deltog og bidrog til den gode stemning.

Se billeder

Jubilarer Region Sjælland 2022

Foto: Stine Bøgh Pedersen