Ledelse som karrierevej

WORKSHOP // Hør en rekrutteringseksperts bud på hvad der skal til – fra første lederjob til toplederjob.

Vil du gerne gøre en forskel som leder? Der er behov for dygtige ledere på sundhedsområdet i både den offentlige og private sektor på alle niveauer. Som fysioterapeut har du en særlig sundhedsfaglig indsigt, som du skal forvalte forskelligt afhængigt af, hvilket ledelsesniveau du stræber efter.

Vi stiller spørgsmålene: Hvad kigger arbejdsgiverne efter, når de rekrutterer til lederposter på forskellige niveauer? Hvordan lander du det første lederjob og hvordan bevæger du dig fra et ledelsesniveau til det næste? Hvor meget betyder uddannelsesmæssig baggrund? Hvad skal du være opmærksom på ift. dit CV? Hvilken betydning har netværk? Hvad med LinkedIn? Kan du forberede dig til test? Og hvordan forholder du dig, når der er rekrutteringsfirma på?

Vi har inviteret Hirse Tikjøb fra Mercuri Urval til at give os nogle perspektiver på ledelse som karrierevej i en workshop, der byder på oplæg om, hvordan du kan bringe dig i stilling til de spændende lederjobs. Du får også masser af gode råd med på vejen og kan få svar på dine spørgsmål ift. at gå ledervejen som fysioterapeut.

Oplægsholdere

  • Hirse Tikjøb, rekrutteringskonsulent, Mercuri Urval. Hirse har selv været leder i en årrække og inden da arbejdet med organisations- og ledelsesudvikling som konsulent i mange år. I dag arbejder hun med rekruttering.
  • Lisbeth Schrøder, formand for Danske Fysioterapeuters Lederråd, byder velkommen. Lisbeth er ledende overfysioterapeut ved Slagelse, Næstved og Ringsted Sygehuse.

Moderator: Lotte Colberg Olsen, ledelseskonsulent, Danske Fysioterapeuter

 

 

Del eller udskriv siden