Webinar

Tips og tricks: Vejen til dit første job

Er du nyuddannet og på jagt efter dit første job? Vi hjælper dig med at gennemskue stillingsannoncerne og giver gode råd til, hvad du skal huske at spørge ind til ved jobsamtalen.

Om webinaret

Det kan være rigtig svært at gennemskue, præcis hvad et job indebærer, når man læser stillingsannoncer igennem. Det er endda ekstra svært at gennemskue, når man som nyuddannet fysioterapeut skal til at bevæge sig ud på et arbejdsmarked i forandring. For der er faktisk nogle helt særlige ting, du skal være virkelig opmærksom på, når du vælger at søge en stilling. Det hjælper vi dig med i Danske Fysioterapeuter.

Vi giver dig her de bedste tips og tricks til hvordan stillingsopslag skal læses og forstås, og samtidig får du gode råd med på vejen til, hvad der kan være hensigtsmæssig at spørge ind til ved en jobsamtale.

På webinaret møder du bl.a. Natasha Prior, som også er forholdsvis ny fysioterapeut på arbejdsmarkedet. Hun deler ud af sine erfaringer fra helt grøn nyuddannet fysioterapeut og frem til sin første ansættelse. På godt og ondt.

I den forbindelse slår Natasha bl.a. ned på tre helt konkrete ting, hun ville ønske, hun havde gjort anderledes – og som du med fordel kan bruge i din jobsøgning:

  1. Hvis bare jeg havde været opmærksom på dette, da jeg læste jobannoncen
  2. Ting jeg ville ønske, jeg havde spurgt ind til ved jobsamtalen
  3. Dét her skulle jeg have efterspurgt på min nye arbejdsplads

På webinaret deltager også Sanne Jensen (regionsformand), Gurli Petersen (chefkonsulent) og Per Laurents (forhandlingskonsulent).

Sammen vil de give dig et indblik i de udfordringer og muligheder, der er i det nuværende jobmarked, herunder de mange nye slags stillinger, der er målrettet fysioterapeuter.

Du bliver også klogere på, hvordan du kan bruge dit medlemskab til at få hjælp og rådgivning af Danske Fysioterapeuter i forbindelse med din jobsøgning eller nye kontrakt.

Undervejs vil der naturligvis være masser af muligheder for at stille spørgsmål.

Tilmeld dig webinaret og bliv klædt godt på til din fremtidige jobsøgning – du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Du modtager dit link til Teams inden afholdelse af webinaret.

Målgruppe

Nyuddannede medlemmer af Danske Fysioterapeuter, max 12 mdr. siden dimission.

Undervisere

Natasha Prior, Fysioterapeut

Sanne Jensen, Regionsformand, Danske Fysioterapeuter Midtjylland

Gurli Petersen, Chefkonsulent, Danske Fysioterapeuter 

Per Laurents, Forhandlingskonsulent, Danske Fysioterapeuter

Vært

Sanne Jensen, Regionsformand, Danske Fysioterapeuter Midtjylland

Hotline under webinaret

Gurli Petersen, tlf. 60298394, gp@fysio.dk

 

Webinaret holdes i Teams. Senest dagen før webinaret får du tilsendt et link og nærmere vejledning om, hvordan du deltager. Der forventes aktiv deltagelse med kamera og lyd.

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Gurli Petersen

Faglig konsulent
3341 4656

Sanne Jensen

Regionsformand, Region Midtjylland
2322 9611