Vælg kursusudbyder:
Danske Fysioterapeuter
Faglige selskaber

Listen er filtreret — Nulstil valg
 • 30. Nov 2020 Mandag

  Kom godt i gang som selvstændig

  Webinar. Overvejer du at blive selvstændig fysioterapeut? Tilmeld dig dette webinar og få svar på, hvad du konkret gør for at komme godt i gang. Samtidig får du mulighed for at få svar på de spørgsmål du brænder inde med lige nu.

 • 3. Dec 2020 Torsdag

  Tag med fysioterapien ud i verden

  Webinar. Verden bliver mindre og på den anden side af Corona epidemien vil der være flere muligheder for at rejse ud og arbejde som fysioterapeut udenfor landets grænser.

 • 20. Jan 2021 Onsdag

  Overvejer du ledelse som karrierevej

  Webinar. Overvejer du at gå ledervejen? Tilmeld dig dette webinar og bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på og hvad der skal til.

 • 29. Jan 2021 Fredag

  Træning til type 2-diabetes

  Fysisk træning har et stort potentiale til at reducere forhøjet blodsukkerniveau hos patienter med type 2- diabetes. Få viden om specifik målrettet træning kombineret med praktisk inspiration til at motivere og fastholde patienterne i en ny adfærd med øget fysisk aktivitet.

 • 31. Jan 2021 Søndag

  Basic Body Awareness Therapy - BBAT 1

  Et grundlæggende kursus i Basic Body Awareness Therapy med fokus på en personlig oplevelse og erfaring samt teoretisk indføring i BBAT. Kurset er det første af i alt 6 kurser og seminarer, men kan sagtens "stå alene", hvis man ikke ønsker at gennemføre hele efteruddannelsen.

 • 1. Mar 2021 Mandag

  Movement ABC-2

  Med et teoretisk og praktisk kendskab til Movement ABC-2 til børn bliver du bedre til at målrette interventionen.

 • 4. Mar 2021 Torsdag

  Osteoporose

  Med dette kursus bliver du i stand til tidligt at identificere tegn på osteoporose og målrette din behandling og træning til denne patientgruppe. Der er særlig fokus på træning i forhold til vertebrale frakturer. Kurset har fokus på, hvad vi ved i dag om træning i forhold til osteoporose, og der veksles mellem teori og praktik.

 • 13. Mar 2021 Lørdag

  BPPV - Benign Paroksysmal Positionel Vertigo

  BPPV eller “øresten” er den mest almindelige årsag til stillingsbetinget svimmelhed og kan diagnosticeres og behandles typisk i én eller få konsultationer

 • 24. Mar 2021 Onsdag

  Nå dine karrieremål med LinkedIn

  Webinar. Få input til, hvordan du bedst fremmer din karriere og jobsøgning med LinkedIn

 • 25. Mar 2021 Torsdag

  Psykisk sårbar

  Somatisk sygdom ledsages ofte af en øget sårbarhed hos patienterne. Få viden og ideer til, hvordan patientens mentale sundhed og robusthed øges. Lær at tilrettelægge undersøgelse, behandling og træning, så den tager højde for patienternes sårbarhed.

 • 9. Apr 2021 Fredag

  Handicap-rideinstruktør

  Dette kursus henvender sig til erfarne ryttere, der assisterer ridefysioterapeuter i deres arbejde med træning af patienter på hesteryg. Du vil efter kurset have en forståelse for anatomi, de mest almindelige patientdiagnoser, bagrytterfunktion, og styrkelse af dine kommunikative og pædagogiske kompetencer.

 • 15. Apr 2021 Torsdag

  Sclerose - undersøgelse og behandling

  Kurset giver dig nyeste viden om sygdommen og hvordan sygdommen udvikler sig. Særligt fokus på undersøgelse, test, målsætning og forskellige interventionsmuligheder.

 • 17. Apr 2021 Lørdag

  BPPV - Benign Paroksysmal Positionel Vertigo

  BPPV eller “øresten” er den mest almindelige årsag til stillingsbetinget svimmelhed og kan diagnosticeres og behandles typisk i én eller få konsultationer

 • 28. Apr 2021 Onsdag

  Styrk din evne som formidler

  Styrk din formidlingskompetence, så dit budskab brænder igennem, bliver husket og forstået. Du får konkrete redskaber, træning og personlig feedback af journalist og teaterinstruktør.

 • 3. Maj 2021 Mandag

  International konference om onkologisk fysioterapi - ICPTO

  "Når forskning møder klinisk praksis" er temaet for kræftkonferencen. Målet er at dele den nyeste viden og praksis fra hele verden, så du som fysioterapeut kan spille en afgørende rolle i håndteringen af bivirkninger og langtidseffekter for patienter med kræft.

 • 7. Maj 2021 Fredag

  Ridefysioterapi

  Kurset, der er en forudsætning for godkendelse til ridefysioterapeut, er revideret. Der er kommet mere fokus på praktisk træning på hesteryg, og kurset afsluttes med en skriftlig opgave.

 • 27. Maj 2021 Torsdag

  Relationel koordinering og samarbejde på tværs

  Få brugbare redskaber og metoder til at træffe bedre beslutninger og til bedre at kunne koordinere implementeringen af beslutningerne på tværs af fagligheder og organisatoriske grænser. Ergoterapeutforeningen, Jordemoderforeningen og Danske Fysioterapeuter står i fællesskab bag seminaret.

 • 4. Jun 2021 Fredag

  Kvalitet i holdtræning

  Arbejder du med holdtræning? Få ideer og ny inspiration til målrettet, evidensbaseret træning, kommunikation om ”ansvar for egen træning” samt aktiv brug af musik.

 • 11. Jun 2021 Fredag

  Fysioterapi i naturen

  Naturen har en positiv indvirkning på sundhed. Lær at udnytte det potentiale naturen har i din træning og behandling af patienter med livsstilssygdomme, stress, demens og ADHD. Hør mere om evidensen på området og få konkrete træningsprogrammer.

 • 18. Aug 2021 Onsdag

  Motorisk usikre børn 3-6 år

  Med den nyeste viden indenfor motorik, motorisk læring og udvikling kombineret med praktiske redskaber til at tilrettelægge træningstilbud, får du styrket dine kompetencer i arbejdet med børn med motorisk usikkerhed.

Se flere