Vælg kursusudbyder:
Danske Fysioterapeuter
Faglige selskaber

Listen er filtreret — Nulstil valg
 • 6. Aug 2020 Torsdag

  Webinar om specialiseringsordningen: Bliv klædt på til at skrive ansøgning

  Overvejer du at søge specialiseringsordningen eller er du allerede godt i gang med en ansøgning, så kan du her få svar på spørgsmål om ordningen.

 • 17. Aug 2020 Mandag

  Træning til hjertepatienter

  Få opdateret din viden om hjertesygdom, test, evidensbaseret træning i teori og praksis, fastholdelse af træning, hjertekost og angstproblematik.

 • 19. Aug 2020 Onsdag

  Webinar: Kom godt i gang som selvstændig

  Overvejer du at blive selvstændig fysioterapeut? Tilmeld dig dette webinar og få svar på, hvad du konkret gør for at komme godt i gang. Samtidig får du mulighed for at få svar på de spørgsmål du brænder inde med lige nu.

 • 22. Aug 2020 Lørdag

  BPPV - Benign Paroksysmal Positionel Vertigo

  BPPV eller “øresten” er den mest almindelige årsag til stillingsbetinget svimmelhed og kan diagnosticeres og behandles typisk i én eller få konsultationer

 • 27. Aug 2020 Torsdag

  Osteoporose

  Kurset var oprindelig planlagt til afholdelse i april og juni 2020, men grundet Corona er kurset blevet udskudt - Med dette kursus bliver du i stand til tidligt at identificere tegn på osteoporose og målrette din behandling og træning til denne patientgruppe. Der er særlig fokus på træning i forhold til vertebrale frakturer. Kurset har fokus på, hvad vi ved i dag om træning i forhold til osteoporose, og der veksles mellem teori og praktik. LUKKET FOR TILMELDINGER

 • 7. Sep 2020 Mandag

  Webinar om ansøgning til Danske Fysioterapeuters fond for Uddannelse, Forskning og Praksisudvikling: Bliv klædt på til at skrive ansøgning via efond

  Overvejer du at søge Danske Fysioterapeuters fonde eller er du allerede godt i gang med en ansøgning, så kan du her få svar på spørgsmål om brug af efond Danske Fysioterapeuters nye elektroniske fondsansøgnings.

 • 8. Sep 2020 Tirsdag

  AIMS og Bayley

  Kurset var oprindelig planlagt til afholdelse i april og maj 2020, men grundet Corona er kurset blevet udskudt - Få et indgående kendskab til AIMS og Bayley, som du kan bruge til at teste den grovmotoriske udvikling hos børn mellem 1 måned og 3½ år. Kurset veksler mellem teori, praktik og præsentation af konkrete cases på video

 • 14. Sep 2020 Mandag

  Træning til hjertepatienter

  Få opdateret din viden om hjertesygdom, test, evidensbaseret træning i teori og praksis, fastholdelse af træning, hjertekost og angstproblematik. (Ekstra kursus pga. mange tilmeldinger).

 • 22. Sep 2020 Tirsdag

  Webinar - Nå dine karrieremål med LinkedIn

  Webinaret er fuldt booket - webinaret gentages den 11. november. Få input til, hvordan du bedst fremmer din karriere og jobsøgning med LinkedIn

 • 23. Sep 2020 Onsdag

  Succes med fondsansøgninger

  Danske Fysioterapeuter, Ergoterapeutforeningen, Jordemoderforeningen og Danske Bioanalytikere udbyder i fællesskab dette unikke kursus: Forstå hvordan fonde afgør, om et projekt får bevilget penge eller får afslag. Få et fantastisk indblik i, hvordan du top-tuner din ansøgning ved at kigge ind bag kulisserne hos fondene. Deltag med en konkret ansøgning og få inspiration og sparring til at gøre den virkelig skarp.

 • 24. Sep 2020 Torsdag

  Webinar: Overvejer du ledelse som karrierevej

  Overvejer du at gå ledervejen? Tilmeld dig dette webinar og bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på og hvad der skal til.

 • 26. Sep 2020 Lørdag

  BPPV - Benign Paroksysmal Positionel Vertigo

  Kurset var oprindelig planlagt til afholdelse i marts 2020, men grundet Corona er kurset blevet udskudt - BPPV eller “øresten” er den mest almindelige årsag til stillingsbetinget svimmelhed og kan diagnosticeres og behandles typisk i én eller få konsultationer - IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

 • 27. Sep 2020 Søndag

  Basic Body Awareness Therapy - BBAT 1

  Et grundlæggende kursus i Basic Body Awareness Therapy med fokus på en personlig oplevelse og erfaring samt teoretisk indføring i BBAT. Kurset er det første af i alt 6 kurser og seminarer, men kan sagtens "stå alene", hvis man ikke ønsker at gennemføre hele efteruddannelsen.

 • 28. Sep 2020 Mandag

  Fysioterapi i psykiatrien

  Få et grundlæggende kendskab til undersøgelse og behandling efter psykomotoriske principper, der kan anvendes både til patienter i psykiatrien og i somatikken.

 • 28. Sep 2020 Mandag

  Webinar: Mellemlederens dilemmaer

  Få gode råd og værktøjer til at håndtere rollen som mellemleder, når ledelseskonsulent Dorte Cohr Lützen deler ud af guldkornene fra sin nye bog Mellemlederens dilemmaer.

 • 1. Okt 2020 Torsdag

  Karriere- og netværksaften for akademikere

  Få inspiration til akademikerkarrieren og styrk dit netværk med andre fysioterapeuter, der er gået akademiker-vejen.

 • 5. Okt 2020 Mandag

  Neurodynamik, børn med handicap

  Advanced IBITA Bobath instruktør Nora Kern underviser i undersøgelse og behandling af problemer relateret til tab af normal neurodynamik hos børn med omfattende hjerneskader.

 • 18. Okt 2020 Søndag

  Basic Body Awareness Therapy - BBAT 1

  Kurset er flyttet fra marts, grundet Corona. Et grundlæggende kursus i Basic Body Awareness Therapy med fokus på en personlig oplevelse og erfaring samt teoretisk indføring i BBAT. Kurset er det første af i alt 6 kurser og seminarer, men kan sagtens "stå alene", hvis man ikke ønsker at gennemføre hele efteruddannelsen.

 • 21. Okt 2020 Onsdag

  Nysgerrig på ledelse?

  Nysgerrig på ledelse gør dig klogere på om ledelse er noget for dig. Du får viden om ledelse som karrierevej og arbejder med din egen motivation, styrker og udviklingsmuligheder i.f.t. ledelse. Du møder fysioterapeut-ledere, der deler deres rejse ind i ledelse og du får et netværk med andre der ligesom dig, er nysgerrige på ledelse.

 • 11. Nov 2020 Onsdag

  Motorisk usikre børn 3 - 6 år

  Med den nyeste viden indenfor motorik, motorisk læring og udvikling kombineret med praktiske redskaber til at tilrettelægge træningstilbud, får du styrket dine kompetencer i arbejdet med børn med motorisk usikkerhed.

Se flere