Fremhævede kurser og arrangementer

Webinar Online

Ændringer i den vederlagsfrie behandling?

Kom og få inspiration til hvordan du nemt og hurtigt kan udarbejde og journalføre behandlingsplan i forbindelse med, at du ændrer i patienternes behandlingsforløb arbejdes på at sikre effektive forløb under den vederlagsfrie ordning.

Kursus Midtjylland

Differentialdiagnostik og Reumatologi 2024

På dette delkursus i Differentialdiagnostik og reumatologi bygges undervisningen op omkring forelæsning, diskussionsfora.

kurser

Se alle kurser

webinarer

Se alle webinarer

konferencer

Se alle konferencer

arrangementer

 • Arrangement Nordjylland

  "Nål & Skål"-dimissionsfest i Nordjylland

  Bliver du uddannet som fysioterapeut fra UCN i juni, så tilmeld dig "Nål & Skål" arrangementet den 19. august, hvor Danske Fysioterapeuter glæder sig til at fejre dig.

 • Arrangement Nordjylland

  Plads i telt til DHL-stafet, Aalborg

  Danske Fysioterapeuter har tirsdag et telt i forbindelse med DHL-stafetten i Aalborg. Skal du med til stafetten, er du velkommen til at booke plads i vores telt og nyde socialt samvær og spise din medbragte mad.

 • Arrangement Syddanmark

  Padel dyst i Odense, Region Syddanmark

  Kunne du tænke dig at få sved på panden med en motionsform, der stormer frem i Danmark? Tag din fysioterapeut-kollega eller medstuderende med til padel dyst i Odense.

 • Arrangement Hovedstaden

  TR-netværksmøde i Region Hovedstaden

  To gange om året afholder Region Hovedstaden heldagsmøder for TR i regionen, som er et vigtig middel for at videns dele, søge sparring og udvikle både egne, og andres kompetencer i fællesskab.

Se alle arrangementer

kurser for tillidsvalgte

Se alle kurser for tillidsvalgte