Fysioterapifaglige webinarer

Her kan du se webinarer, der tager udgangspunkt i faglige begreber og anbefalinger.

Webinar: Behandling til patienter med subakromielt smertesyndrom

På dette webinar vil Mikkel Bek Clausen og Lise Kronborg Poulsen introducere dig for hvilke kontekstuelle barrierer og facilitatorer der påvirker den træningsbaserede behandling til patienter med subakromielt smertesyndrom. Samtidig vil de komme med bud på, hvilke tiltag du som fysioterapeut kan benytte for at sikre større succes med behandlingen.

Webinaret er en del af Praksisfondens formidlingsformat Faglige Fredagsbar, hvor forskere, som har fået støtte, formidler deres forskning på en anvendelig måde.

Webinaret varer ca. to timer.

Se webinar med Mikkel Bek Clausen og Lise Kronborg Poulsen

Webinar: Hvordan implementeres en biopsykosocial tilgang til patienter med lænderygsmerter?

Hvordan implementerer du en biopsykosocial tilgang i praksis? På dette webinar introducerer Maja Husted Hubeishy resultaterne af sit ph.d.-projekt, hvor hun har udviklet og afprøvet en aktiv implementeringsstrategi. Strategien skal understøtte, at fysioterapeuter i højere grad anvender anbefalinger fra kliniske retningslinjer i deres undersøgelse og behandling.

Webinaret varer ca. 2 timer.

Se webinar med Maja Husted Hubeishy

Webinar: Hvordan understøtter vi som fysioterapeuter patienternes egenmestring?

En af de helt store trends i sundhedsvæsenet er, at sundhedsprofessionelle i højere grad end i dag skal understøtte og styrke patienters og borgeres egenmestring. På dette webinar introducerer Peter Thybo dig til begrebet egenmestring.

Webinaret varer 1 time og 55 minutter.

Se webinar med Peter Thybo (kræver log ind)

Webinar: Hvordan screener vi som fysioterapeuter for alvorlig patologi?

Er du usikker på, hvornår og hvordan du skal screene for alvorlig patologi? På dette webinar fortæller Cecilie Rud Budtz om sit ph.d.-projekt, hvor hun har undersøgt nuværende arbejdsgange for screening for alvorlig patologi i fysioterapipraksis. Du bliver introduceret for en tilgang til screening for alvorlig patologi, som fokuserer på din kliniske mistanke og bekymring frem for alene røde flag/red flag.

Webinaret varer 1 time og 25 minutter.

Se webinar med Cecilie Rud Budtz (kræver log ind)

Webinar: Fælles beslutningstagning - hvorfor og hvordan?

Hvordan inddrager du patienten i planlægningen af deres behandlingsforløb? Så du kan bygge bro imellem patientens præferencer og de behandlingsmuligheder, der er for patienten. På dette webinar introducerer Karina Aga Sachse dig til metoden "Fælles beslutningstagning", og Marcus Dahl vil komme med bud på praksis erfaringer med at implementere fælles beslutningstagning i klinisk praksis.

Webinaret varer 1 time og 25 minutter.

Se webinar med Karina Aga Sachse og Marcus Dahl (kræver log ind)