”En cadeau til grunduddannelsen”

Nanna Linde får Danske Fysioterapeuters Pris 2019. Hun har været underviser i 39 år og ser prisen som en anerkendelse af alle de ansatte på grunduddannelsen i fysioterapi.

Tidligere underviser på grunduddannelsen, Nanna Linde, modtog i dag Danske Fysioterapeuters Pris. Prisen uddeles hvert år til en fysioterapeut, som har gjort en bemærkelsesværdig indsats for faget og professionen. Nanna Linde fik især prisen for sit store faglige engagement i fysioterapeutuddannelsen på Københavns Professionshøjskole, hvor hun har været underviser i 39 år.

”Du har altid insisteret på, at praksisfærdigheder skal gå hånd i hånd med teoretiske og akademiske færdigheder. Du har været garant for høj faglighed og reflekteret pædagogik, og ikke mindst har du været håndværkets ambassadør,” sagde formand for Danske Fysioterapeuter, Tina Lambrecht, og fortsatte:

”Du får også prisen for din unikke evne til at se det bedste i dine studerende. For med dine høje forventninger til dem og dit stærke klasserumslederskab, har du fået de studerende til at vokse og lære.”

Sendte hilsen til kollegaer

Det er 17 fysioterapeuter, der underviser på Københavns Professionshøjskole, som har indstillet Nanna Linde til prisen. Hun gik på pension 1. maj og sendte i sin tale en særlig hilsen til sine tidligere kollegaer:

”Jeg er benovet og overrasket og taknemmelig for, at der er nogen, som har peget på mig. Jeg betragter det, som at hovedbestyrelsen har valgt at give grunduddannelsen en anerkendelse ved at give mig prisen. Så jeg håber, at mine tidligere kollegaer føler, at det er en cadeau til alle dem, som egentlig arbejder meget i det stille, og som dagligt giver vores hjerteblod for at uddanne fysioterapeuter.”