Kandidaterne til repræsentantskabet er på plads

Så er kandidaterne til repræsentantskabet klar. Der bliver kampvalg i 4 ud af 5 regioner, og blandt kandidaterne opstillet fra faglige selskaber og fraktioner. 35 fysioterapeuter ønsker en af de fem pladser, der for første gang er afsat til såkaldt almindelige medlemmer. Se hvem der stiller op. Valget starter 8. juni.
Situation fra repræsentantskabsmøde 2018. Foto: Jens Wognsen

8. juni får alle stemmeberettigede medlemmer en e-mail med en valgkode og besked i deres E-boks. Frem til 22. juni kan man stemme på de kandidater, der stiller op til repræsentantskabet.

Der skal vælges blandt de kandidater, som er opstillet fra Danske Fysioterapeuters regioner, fra faglige selskaber og fraktioner og som noget nyt blandt såkaldt almindelige medlemmer. Der er 5 pladser afsat til de almindelige medlemmer, og 35 fysioterapeuter har valgt at stille op.

Se liste over de opstillede kandidater (pdf)

Der bliver kampvalg blandt kandidaterne opstillet fra faglige selskaber og fraktioner og i alle regioner bortset fra Region Sjælland, hvor der alene er opstillet det antal kandidater, som der er pladser.

Inden man beslutter sig, kan man læse om de opstillede kandidater og deres valggrundlag på en særlig valghjemmeside.

Det bliver endvidere muligt at tage en kandidattest for at sikre sig, at man vælger de kandidater, som bedst repræsenterer de holdninger og ideer, man ønsker at fremme.

Repræsentantskabet består af 65 medlemmer. Ud over de 50 repræsentanter, som medlemmerne stemmer om fra 8. juni, vælger Færøkredsen, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanterne, samarbejdsudvalgsmedlemmerne for praksissektoren, sektioner for arbejdsgivere, sektioner for ansatte, lejere og selvstændige uden arbejdsgiveransvar, Danske Selskab for Fysioterapi medlemmer til repræsentantskabet. Derudover er formand og de fem regionsformænd medlem af repræsentantskabet.

Den 23. juni er det ny repræsentantskab på plads.

Del eller udskriv artiklen
2 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
 • Christian J Engvad Madsen

  Husk at stemme. Det er det vigtigste.

  FTR Falck healthcare
  Christian J Engvad Madsen
 • Kim Schousboe

  Kære TR,

  Vil blot nævne, at der til de to TR-pladser til Repræsentantskabet også er kampvalg. 4 kandidater stiller op. Jeg er med i bowlen og håber på jeres opbakning.

  Samtidig er det dejligt at se så mange TR blandt de allerede opgivede kandidater.

  De bedste hilsner
  Kim Schousboe
  FTR Roskilde kommune
Indsend kommentar