Listen er filtreret — Nulstil valg
 • Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder trods gradvis åbning af Danmark

  Statsminister Mette Frederiksen har bebudet en gradvis genåbning af Danmark efter påske, men for fysioterapeuter og deres patienter gælder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen fortsat.

  11
 • OK21 ·

  Velkommen til OK21-hjemmesiden

  I skyggen af Covid19-krisen lancerer Danske Fysioterapeuter nu en særlig OK21-hjemmeside.

 • Revideret notat fra Sundhedsstyrelsen om kritiske funktioner

  Sundhedsstyrelsen har onsdag aften udsendt et revideret notat om, hvad der skal betragtes som kritiske funktioner. Notatet understreger, at det altid vil være fagligt begrundede, konkrete og individuelle skøn, som skal ligge til grund for, om en behandling er kritisk eller ikke kritisk for den enkelte borger/patient.

  33
 • Corona: Fysioterapeuterne er i gang

  Linette Kofod behandler patienter, underviser kolleger og det tværfaglige personale i respirationsfysioterapi og kontinuerlig CPAP. Hendes leder Jette Christensen har travlt med nye vagtplaner og omorganisering af arbejdet.

 • Corona: Mange bliver raske og udskrives

  Mange patienter indlagt med corona bliver raske igen. Det fortæller fysioterapeut Lue Drasbæk Philipsen, der nu på tredje uge giver respirationsfysioterapi til patienter med Covid-19. Hun fremhæver det tværfaglige samarbejde omkring patienterne som helt enestående.

 • Politik ·

  Udsættelse af debatten om praksissektoren

  På forslag fra Erhvervsnetværket for Frie Praktiserende Fysioterapeuter og i enighed med Praktiserende Fysioterapeuter har Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse besluttet at udskyde debatten om praksissektoren til 2021.

 • Politik ·

  Vil du være med til at bestemme vejen for Danske Fysioterapeuter?

  Der skal vælges fem almindelige medlemmer til repræsentantskabet. Hvis du vil være med til at bestemme, hvordan Danske Fysioterapeuter skal udvikles fagligt og politisk, kan du stille op til valg. Der er deadline 15. maj.

  7
 • Praksis: Fortsat nødberedskab - juni ud

  Parterne i praksissektoren mødtes onsdag morgen. Retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen er stadig gældende, og den nuværende horisont for nødberedskab er juni måned ud.

  23
 • Corona: Brug fysioterapeuternes kompetencer

  Fysioterapeuters kompetencer kan bruges til at løfte nogle af de mange udfordringer sundhedsvæsenet står overfor lige nu i corona-krisen. Mange er allerede i gang med at blive oplært til nye funktioner.

 • Revisorhjælp til trængte fysioterapeuter

  Folketingets hjælpepakker til selvstændige er ikke lette at gå til. Derfor stiller Danske Fysioterapeuter gratis revisorhjælp til rådighed for selvstændige fysioterapeuter, dvs. ejere, lejere og nye startups.

  4
 • Aftale om telemedicin i fysioterapipraksis

  Danske Fysioterapeuter og Regionernes Lønnings- og Takstnævn har i dag indgået en midlertidig aftale om, at fysioterapeuterne kan udføre telefonkonsultation og videokonsultation (telemedicin) under praksisoverenskomsterne.

  13
 • Sundhedsfaglig videndeling om COVID-19

  Alle sundhedsfaglige medier samler viden om håndtering af COVID-19 og opdaterer løbende deres informationer. Men hvad skal man følge? Vi har valgt at omtale enkelte af dem og opfordrer alle til at supplere listen over relevante steder, fysioterapeuter kan holde sig opdaterede på COVID-19.

  2
 • Stilhed før stormen

  Den sidste halvanden uge har fysioterapeuter på Rigshospitalet og Hvidovre Hospital haft travlt med at forberede sig på at behandle patienter med corona. Hør to fysioterapeuters erfaringer, og om de anbefalinger, der er udarbejdet af Dansk Selskab for Hjerte- og Lungefysioterapi til fysioterapeuter.

 • Trods stærk hjælpepakke: Stadig risiko for klinikkerne

  Folketingets partier er i dag blevet enige om en økonomisk hjælpepakke for selvstændige. Pakken rummer stærke elementer, men der er fortsat risiko for klinikdød, mener formanden for Danske Fysioterapeuter, Tina Lambrecht.

  28
 • Nyt online kursus skal ruste fysioterapeuter i håndteringen af patienter med corona

  Physiopedia tilbyder et gratis e-læringskursus om COVID-19 målrettet fysioterapeuter. Her kan man få viden om virussen og sygdommen, og hvordan fysioterapeuter kan bidrage i behandlingen og forebyggelsen af den.

  2
Se flere