Praksissektoren: Ny retningslinje er på vej fra Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen har her til formiddag lovet os, at de kommer med en melding til den samlede praksissektor om forholdsregler ved COVID-19. Sundhedsstyrelsen arbejder så hurtigt, som de kan, og det er forventeligt, at der kommer en melding senest mandag.

”Vi ved, at der kører mange forskellige udlægninger af anbefalingerne, ligesom flere medlemmer har fået den stik modsatte besked i forhold til den besked, som Danske Fysioterapeuter har videregivet fra Sundhedsstyrelsen”, siger en stærkt frustreret formand for Danske Fysioterapeuter Tina Lambrecht.

Danske Fysioterapeuter har siden torsdag forsøgt at få en klar melding fra Sundhedsstyrelsen om, hvordan autoriserede sundhedspersoner i praksissektoren skal forholde sig. Den første melding kom torsdag, hvilket straks blev meldt ud til medlemmerne af Danske Fysioterapeuter. Der vil komme yderligere senest mandag.

Tina Lambrecht opfordrer alle fysioterapeuter uanset sektor og under de skærpede omstændigheder, vi befinder os i disse dage, til at bruge deres sunde fornuft.

Se også vores temaside, hvor vi løbende samler alle vores informationer om coronavirussens betydning for jeres arbejdsforhold som fysioterapeuter

Del eller udskriv artiklen