13,6 procent har stemt

Valget til repræsentantskabet er i gang. Mandag formiddag havde 13,6 procent af medlemmerne stemt. Sidste frist for at stemme er 22. juni.
Foto: iStock

Det er en uge siden, at valget og valgkampen til repræsentantskabet blev skudt i gang. Mandag formiddag havde 2.109 medlemmer stemt, svarende til 13,6 procent af de stemmeberettigede medlemmer.

Mest flittig til at stemme er indtil videre medlemmerne i Region Nordjylland. Her var stemmeprocenten på 15,6, mens færrest medlemmer i Region Sjælland har stemt. Her var stemmeprocenten 10,5. 

Alle stemmeberettigede medlemmer, der endnu ikke har afgivet deres stemme, har mandag modtaget en e-mail med opfordring til at stemme.

Sidste frist for at stemme er mandag den 22. juni klokken 23.59

Almindelige medlemmer på valg

Som noget nyt har såkaldt almindelige medlemmer denne gang mulighed for at stille op. Kandidaterne skal ikke være medlemmer af en bestyrelse i en region, fraktion eller fagligt selskab for at stille op. Eneste forudsætning er, at man har lyst og interesserer sig for arbejdet i repræsentantskabet. Denne mulighed har 32 medlemmer benyttet sig af.

Så mange stemmer har du

Du har mulighed for at stemme på kandidater, der er opstillet:

  • Blandt medlemmerne af bestyrelserne for faglige selskabet og fraktioner
  • Blandt såkaldt almindelige medlemmer
  • Blandt medlemmerne i din regionsbestyrelse

Du kan stemme på op til 15 kandidater fra bestyrelserne fra de faglige selskaber og fraktion og op til 5 kandidater blandt de såkaldt almindelige medlemmer. Du har mellem 3 og 9 stemmer, afhængig af, hvor du bor og arbejder, i forhold til kandidater fra regionsbestyrelserne.

Du kan dog nøjes med at sætte færre krydser, hvis du ikke ønsker at benytte alle dine stemmer.

Se kandidaterne og deres mærkesager

Hvis du ikke har modtaget en stemmekode

Hvis du ved en fejl ikke har modtaget en e-mail eller besked i din E-boks med en stemmekode, har du mulighed for at stemme med Nem-ID.

Stem med Nem-Id

Afstemningen forestås af Assembly Voting, Hvis du har spørgsmål til repræsentantskabsvalget, kan du sende dem til: valg@fysio.dk

Til repræsentantskabsvalget i 2018 var stemmeprocenten 16,2.

Del eller udskriv siden
0 kommentarer