Revisorhjælp til trængte fysioterapeuter

Folketingets hjælpepakker til selvstændige er ikke lette at gå til. Derfor stiller Danske Fysioterapeuter gratis revisorhjælp til rådighed for selvstændige fysioterapeuter, dvs. ejere, lejere og nye startups.

I løbet af denne uge vil Folketingets hjælpepakker blive helt færdige, og de nærmere regler for ansøgninger og kompensationer vil blive offentliggjort. Det er vigtigt, at man som selvstændig fysioterapeut søger den rigtige kompensation og ikke går glip af kompensation eller risikere et tilbagebetalingskrav.

Derfor har Danske Fysioterapeuter indgået aftale med tre revisionsfirmaer, der alle har solid erfaring med klinikdrift og fysioterapeutiske virksomheder.

Fra onsdag den 25. marts kan du som medlem af Danske Fysioterapeuter ringe til Danske Fysioterapeuter og blive henvist til den af revisorerne, der matcher din situation, og få gratis rådgivning af autoriserede revisorer.

Denne mulighed tilbydes helt frem til 30. april, og hjælpepakken til lejerne forventes at åbne op omkring uge 15.

Formanden for Danske Fysioterapeuter Tina Lambrecht fortæller, at der er flere grunde til, at foreningen har valgt at finansiere revisorhjælpen:

”Der er en dyb bekymring blandt ejere og lejere, som vanskeligt kan navigere i de komplicerede regler. Samtidig ønsker vi som forening at sikre professionel hjælp til at få afklaret om og hvilken kompensation, selvstændige fysioterapeuter er berettiget til“ siger Tina Lambrecht og understreger, at det er vigtigt, at alle får søgt den korrekte kompensation, der passer til deres virkelighed og virksomhed.

”Vi har drøftet denne dag i foreningens hovedbestyrelse, og der er fuldstændig enighed om, at det er helt afgørende for os at sikre, at der også er fysioterapeutiske klinikker og jobs i hele landet efter krisen. Vi håber at den direkte adgang til revisorhjælp kan hjælpe den enkelte fysioterapeut”, siger Tina Lambrecht.

Hvem kan få hjælp?

Alle selvstændige med et CVR-nummer, der er medlemmer i Danske Fysioterapeuter. Dvs: ejere, lejere og nye startups fx med en træningsapp, servicekoncept eller lignende. Medlemsnummeret skal oplyses ved kontakt.

Hvad kan man få hjælp til?

Som medlem kan du få afklaret om og evt. hvilken kompensationspakke du er berettiget til samt hjælp til selvhjælp til at søge den korrekte kompensation med de korrekte beløb, så der ikke efterfølgende kommer et potentielt tilbagebetalingskrav og heraf mulige senere konkurser.

Danske Fysioterapeuter har indgået aftaler med Redmark, Beierholm og Limfjordens Revision, der alle har solide erfaringer med fysioterapeutiske virksomheder.

Ordningen er i første omgang et tilbud frem til den 30. april 2020, indtil vi kender krisens omfang og de økonomiske konsekvenser for fysioterapeuter.

Del eller udskriv artiklen
4 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
 • Barbara Susanna Lydia Juen

  Tak
 • Lia Ellehuus

  Kære Mathilde Bundesen
  Ring gerne til os på 33 41 46 20 med dit spørgsmål, da vi giver ikke individuel rådgivning og sagsbehandling her i tråden.

  Vh
  Lia Ellehuus, digital marketingkonsulent, Danske Fysioterapeuter
 • Mathilde Bundesen

  Jeg valgte at lukke min virksomhed ned i perioden, hvor der ikke var udsigt til hjælpepakker til selvstændige, som så heldigvis kom.

  I skriver i artiklen "Alle selvstændige MED CVR-nummer..." kan få revisorhjælp.
  Er det et krav at jeg åbner virksomheden igen for at kunne få revisorhjælp) (og få kompensation)?

  Ifølge Virksomhedsguiden kan selvstændige uden CVR-nummer godt modtage kompensation.
 • Lars Kristensen

  God stil af Danske Fysioterapeuter:-)
Indsend kommentar