Uddannelsessteder inviterer til åbent hus og konstruktiv dialog

AFLYST // Uge 17 åbner fysioterapeutuddannelsen dørene for alle interesserede i fysioterapeutuddannelsen anno 2020. Initiativtagerne håber på åben og konstruktiv dialog om uddannelsen.
Uddannelsesleder på UCNfys og formand for Uddannelsesledernetværket, Dorte Drachmann, håber, at rigtig mange lægger vejen forbi uddannelsesstederne til en åben og konstruktiv dialog.
Uddannelsesleder på UCNfys og formand for Uddannelsesledernetværket, Dorte Drachmann, håber, at rigtig mange lægger vejen forbi uddannelsesstederne til en åben og konstruktiv dialog. Pressefoto.

Aflyst!
Arrangementet er aflyst på grund af corona-krisen

Fysioterapeutuddannelsen slår dørene op i uge 17. Initiativet til arrangementet er taget af Uddannelsesledernetværket for fysioterapeutuddannelsen.

Formålet er at åbne dørene for alle interesserede fysioterapeuter og øvrige eksterne samarbejdspartnere og give indblik i fysioterapeutuddannelsen anno 2020. Derudover vil initiativgruppen skabe dialog om nutidens og fremtidens fysioterapeutuddannelse.

Det fortæller uddannelsesleder på UCNfys og formand for Uddannelsesledernetværket for fysioterapeutuddannelsen, Dorte Drachmann.

”Er du nysgerrig på fysioterapeutuddannelsen anno 2020, så kom til åbent hus. Her vil du kunne møde de mange aktører i og omkring uddannelsen. Eksempelvis adjunkter, lektorer, kliniske undervisere, studerende, repræsentanter fra studieråd og uddannelsesudvalg, samt ledelsen”, siger Dorte Drachmann.

Varierende programmer

Arrangementet ved de enkelte uddannelsessteder finder sted i 2020 og 2021 og programmerne kan variere, så orienter dig lokalt om det konkrete program.

Der vil være mulighed for både at få indsigt i og være i dialog om uddannelsesbekendtgørelsen, studieordningen, curriculum, forsknings – og udviklingsaktiviteter, se campus og professionslokaler og laboratorier, få indsigt i studiemiljø og didaktikken, samarbejdet på tværs af det kliniske og det teoretiske del af uddannelsen, prøver ved uddannelsen, samarbejdet med censorformandsskabet, dimittendprofilen og dimittendernes vej til første job etc.

Uddannelsen håber med initiativet at rigtig mange vil lægge vejen forbi, således at der kan skabes en åben og konstruktiv dialog om:

  • Hvor bevæger professionen og den uddannelse sig hen?
  • Hvilke vækstområder tegner der sig for professionen?
  • Hvad vil det sige at arbejde med et forsknings – og professionsbaseret curriculum?
  • Sammenhæng og transfer mellem grunduddannelse, forskning og efter – og videreuddannelse
  • Hvilke kernekompetencer er bærende?
  • Impact og forskning?
  • Internationale tendenser og UAS, er det vejen frem?