44 forslag til repræsentantskabet

En politik for livslang læring, valgfri brug af titler og en gennemgang af den politiske struktur og demokratiforståelse i Danske Fysioterapeuter. Det er tre af de i alt 44 forslag, som repræsentantskabet skal tage stilling til.
Foto: iStock.

Det bliver et tætpakket program, når Danske Fysioterapeuters repræsentantskab mødes til repræsentantskabsmøde 2022 i Nyborg.

På baggrund af de mange indkomne forslag har hovedbestyrelsen besluttet at udvide mødet med en ekstra dag. Mødet finder derfor sted fra torsdag den 27. til lørdag den 29. oktober.

44 forslag skal behandles på mødet. En stor del af disse handler om foreningens politiske struktur, om udvikling af fag og fysioterapeuter og om arbejdsvilkår for fysioterapeuter. Bl.a. skal Danske Fysioterapeuters arbejdsmarkedsmodel, som repræsentantskabet besluttede i 2017 evalueres. Et forslag om et servicetjek af Dansk Selskab for Fysioterapi og de faglige selskaber er også på programmet.

Se forslagene og giv dit besyv med 

Hovedbestyrelse skal vælges på mødet

På repræsentantskabsmødet skal der også vælges 7 medlemmer til hovedbestyrelsen. Forud for valget har kandidaterne mulighed for at præsentere sig selv og de faglige og politiske mål, de vil arbejde for i hovedbestyrelsen.

Læs om og debattér med kandidaterne, der stiller op til valget

Regionale medlemsmøder før repræsentantskabsmødet

Der bliver afholdt regionale medlemsmøder om repræsentantskabet for at give mulighed for, at medlemmer kan engagere sig og debattere. Så kom og giv din mening til kende, og bliv klogere på hvilke emner, der rører sig på årets repræsentantskabsmøde.

Tilmeld dig mødet den 5. oktober i Region Hovedstaden

Tilmeld dig mødet den 6. oktober i Region Sjælland

Tilmeld dig mødet den 5. oktober i Region Midtjylland

Tilmeld dig mødet den 10. oktober i Region Syddanmark

Tilmeld dig mødet den 24. oktober i Region Nordjylland

 

Del eller udskriv siden
9 kommentarer