Faglige netværk på fagkongressen

Dyrk dit netværk på Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022. Læs om muligheder for at mødes i et eksisterende nærværk eller få inspiration til at oprette et nyt.
Mød dit netværk eller find et nyt på Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022, der afholdes fra den 17.-19- marts i Odense Congress Center. Foto: iStock.

Netværk kan være vejen til ny viden, sparring, sparet tid, flere og bedre resultater for borgere og patienter, nye samarbejdspartnere, måske nye kunder, hvis du er praktiserende - og ikke mindst til personlig og faglig udvikling.

Alt sammen noget, der styrker dig i dit arbejdsliv.

Danske Fysioterapeuter vil gerne gøre det nemt for dig som medlem at blive en del af et stærkt netværk, hvor du kan møde andre fysioterapeuter med samme faglige eller karrieremæssige interesser som dig.

På Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022 gør vi derfor plads til at eksisterende faglige netværk kan mødes, og nye kan blive etableret. Her kan du også få inspiration og hjælp til, hvordan du helt konkret kan starte et nyt netværk op.

Book lokale til dit netværksmøde

Hvis du allerede er i et netværk, som ønsker at mødes på fagkongressen og have mulighed for at synliggøre jeres fællesskab og invitere nye interesserede fysioterapeuter med, så kan I reservere et lokale til formålet, fredag den 18. marts kl. 8.00-8.45. Jeres netværksmøde vil herefter blive annonceret i fagkongressens program.

Netværksområde

Fagkongressen er på mange måder en oplagt anledning til at "matche" med andre fysioterapeuter, der deler samme interesser som dig. I fagkongressens netværksområde kan du fx. "annoncere" temaer for netværk og efterlyse andre deltagere, der deler dine faglige interesser. Det giver jer mulighed for at mødes og skabe grobund for et mere etableret netværk.

Du kan beskrive dine ideer til et netværk på posters, og kan også selv skrive dig på, hvis du støder på en idé til et netværk, du gerne vil blive en del af. Så kig forbi netværksområdet, hvis du er nysgerrig efter at se, om der er et spændende netværk for dig - eller hvis du selv overvejer at starte et op.

Kom godt i gang med netværk

Er du nysgerrig på at vide mere om, hvordan du kan starte et netværk op, eller hvordan du kan revitalisere et eksisterende netværk, så deltag i sessionen fredag morgen 8.00-8.45 ”Kom godt i gang med faglige netværk”.

Her vil Danske Fysioterapeuters konsulent på området give dig gode råd, inspiration og værktøjer til at administrere og optimere et netværk, der kan danne grundlag for et stærkt fagligt fællesskab.

Se netværk for fysioterapeuter der allerede er i gang

Find gode råd og værktøjer til at starte et professionelt netværk op 

Del eller udskriv siden
0 kommentarer