Fysioterapiens Dag fejres over hele verden

Den 8. september er det Fysioterapiens Dag. I år er der fokus på artrose, som er en stor global udfordring, hvor fysioterapi bør være det primære behandlingsvalg.
Jeanette Præstegaard, formand for Danske Fysioterapeuter og Mette Bryde Lind, direktør for Gigtforeningen går i anledning af Fysioterapiens Dag sammen ud med følgende budskab. Grafik: Mette Funck.

Tillykke med dagen - tillykke til os!

I dag fejrer fysioterapeuter over hele verden Fysioterapiens Dag, World Physiotherapy Day, der i år har fokus på artrose.

"Det er både godt og rigtigt at dette års Fysioterapiens Dag sætter fokus på artrose da det, at lide af artrose, er en voldsom belastning for mange mennesker verden over. Det er helt nødvendigt, at vi informerer endnu mere om de muligheder for lindring, som fysioterapien kan give til de mange mennesker, der lider af sygdommen," siger Jeanette Præstegaard, formand for Danske Fysioterapeuter.

Samarbejde med Gigtforeningen

Danske Fysioterapeuter har i år valgt at bruge Fysioterapiens Dag til, sammen med Gigtforeningen, at komme bredere ud med et fælles budskab. Og håbet er selvfølgelig, at foreningerne med fælles front kan komme endnu længere ud og nå flere patienter.

"Jeg er rigtig glad for samarbejdet med Gigtforeningen om denne fælles indsats for at synliggøre omfanget og ikke mindst trænings- og behandlingsmulighederne for mennesker med artrose. For fysioterapeuter, og for mange mennesker – særligt med artrose, er hver dag Fysioterapiens Dag," siger Jeanette Præstegaard.

Materiale målrettet patienter

Danske Fysioterapeuter har, i samarbejde med Gigtforeningen herunder Sano og Center for Viden om Gigt ved Dansk Gigthospital, udarbejdet flyers og grafik til infoskærme målrettet patienter med artrose.

Materialet kan downloades og videregives til patienter, som kommer i klinikken / kommunen / ambulatoriet.

Hent flyer og grafik til infoskærme 

Læs også tidligere nyhed om Fysioterapiens Dag

Del eller udskriv siden