Fremtidens fysioterapeut skal besidde tre kompetencer

Med fremtidens opgaver og teknologiske muligheder følger nye udfordringer for fysioterapeuter. Vi har spurgt jer, hvilke kompetencer fremtidens fysioterapeut skal besidde for at imødekomme dem.

Der er bud efter fysioterapeuter, og det bliver ikke mindre i fremtiden. Den byder ifølge regionsformand, Tine Nielsen på ændringer i Sundhedsvæsnet, nye teknologiske muligheder og på opgaver, der bliver flyttet mellem de enkelte faggrupper. Det stiller krav til fremtidens fysioterapeut.

På forårets generalforsamling diskuterede de omkring 120 fremmødte fysioterapeuter, hvilke kompetencer fremtidens fysioterapeut skal besidde for at imødekomme de udfordringer, der følger med fremtiden.

Det samme havde 330 medlemmer i tiden op til generalforsamlingen benyttet sig af muligheden til at svare på i en spørgeskemaundersøgelse. Svarene har regionsbestyrelsen arbejdet videre med siden.

Fremtidens fysioterapeut skal besidde tre kompetencer. De dækker over alt fra personlige, faglige og uddannelsesmæssige kompetencer.

Se, hvem der har ansvaret for kompetenceudviklingen af fysioterapeuter mod fremtiden, og hvad fremtidens fysioterapeut ifølge fysioterapeuterne selv skal kunne i videoen herunder.

Del eller udskriv siden
0 kommentarer
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar