Karrieresamtaler

Går du med tanker om efter- eller videreuddannelse? Overvejer du at søge en lederstilling, eller er du allerede leder og overvejer din videre karriere?

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du gratis få individuel sparring på dine overvejelser om uddannelse og karriere ved at booke en personlig rådgivningssamtale over telefonen.

Samtalen varetages af erfarne konsulenter i Danske Fysioterapeuter, som tager udgangspunkt i dine ønsker og overvejelser om dit nuværende og fremtidige arbejdsliv.

Du kan vælge mellem enten en karrieresamtale om uddannelse eller en karrieresamtale om ledelse.

Karrieresamtale - uddannelse

Overvejer du at videreuddanne dig? Mange faktorer spiller ind på hvad og hvordan, du vælger. Vi tilbyder dig sparring, inspiration og viden, så du får et bedre beslutningsgrundlag at handle ud fra.

I karrieresamtalen får du en sparringspartner, du kan spille bold op ad og vende dine tanker om uddannelse og videre karriere med. Vi deler også gerne ud af vores viden om uddannelses- og jobmarkedet eller hjælper dig med inspiration til, hvor du kan få mere viden.

Karrieresamtale – ledelse

Overvejer du at gå ledervejen og vil du gerne have sparring på dine overvejelser og hvordan du kan bringe dig i stilling til ledelse? Eller er du allerede leder og overvejer næste skridt i din lederkarriere? Måske nyt lederjob på et andet område eller ledelse på et højere niveau? Så benyt dig af muligheden for at få sparring på dine overvejelser om lederkarriere, kompetencer, muligheder og veje at gå.

Book en samtale

Du booker en samtale ved at sende en mail til karriere@fysio.dk, så kontakter vi dig og laver en aftale.

Vi afsætter 45 minutter til hver samtale.

Karrieresamtaler om uddannelse foregår typisk pr. telefon.

Når du tilmelder dig karrieresamtaler behandler vi oplysninger om dig for at kunne tilrettelægge og administrere din samtale/dit forløb.

Forberedelse til samtalen

Skriv gerne kort om baggrunden for, at du ønsker sparring, når du booker samtalen. På den måde kan både du og konsulenten forberede sig.

Del eller udskriv artiklen